Installatiebedrijf Amersfoort

Caan installatie & afbouw bij Amersfoort biedt diverse werkzaamheden aan. Als u dus op zoek bent naar een elektriciën, loodgieter of installatiebedrijf bij Amersfoort dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Daarnaast zijn wij ook uw stukadoor! Wij zijn een ervaren bedrijf met installateurs die diverse werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het uitvoeren van stucwerk, cv onderhoud en het installeren van sanitair en verlichting.

Badkamer verbouwen, tegelzetter nodig?

Wilt u uw badkamer verbouwen? Dan kunnen de vakmannen van Caan installatie & afbouw dit uitstekend voor u doen. Het maakt bij deze renovatie niet uit of het om een grote of een kleine ruimte gaat. Zij realiseren een badkamer of toiletruimte die helemaal naar uw wensen is. Verder zijn wij ook bereid om aanpassingen te doen in het ontwerp, zodat de badkamer of het toilet helemaal aan uw smaak voldoet. Ook allerlei tegelzetter of loodgieter werkzaamheden kunnen wij probleemloos voor u uitvoeren. We komen graag kijken bij u op locatie in Amersfoort om het project zo goed mogelijk te volbrengen.

Loodgieter in Amersfoort

Ook wanneer u geen hele badkamer wilt verbouwen maar op zoek bent naar een loodgieter bij Amersfoort kun u ons inschakelen. Wij staan voor u klaar om uw keuken te installeren, een buitenkraan aan te leggen, uw wasmachine aan te sluiten of uw leidingen om te leggen. Onze deskundige vakmannen zijn in staat om zowel compleet nieuwe systemen als reparaties te verzorgen welke op uw woning zijn afgestemd. Verder kunnen wij ook advies geven over slimmere installaties. Wanneer wij uw leidingen aanleggen dan bent u verzekerd van een optimale aanleg op het gebied van water.

Cv onderhoud door een erkend installatiebedrijf

Naast de werkzaamheden op het gebied van verbouwen en renovatie zijn wij ook een erkende installateur van Remeha-ketels. Als u op zoek bent naar een vakman in Amersfoort voor cv onderhoud dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden al snel een passende cv ketel voor uw woning.

Renovatie in Amersfoort? Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor een verbouwing of renovatie in Amersfoort? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze installateur komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons o.a. een beroep op ons doen als, tegelzetter, stukadoor of elektriciën. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Of vraag, geheel vrijblijvend, een online offerte aan. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klantvriendelijkheid bieden wij onze diensten door heel Nederland aan. U kunt ons dan ook inschakelen als u op zoek bent naar een installatiebedrijf in Amersfoort.

Contact