Installatiebedrijf Apeldoorn

Caan installatie & afbouw in Apeldoorn kan uw woning of een deel van uw woning renoveren of verbouwen. Als professioneel installatiebedrijf nabij Apeldoorn beschikken wij over een uitgebreide ervaring en een ruime kennis om een renovatie of verbouwing geheel naar uw wens uit te voeren. Onze installateurs hebben o.a. kennis van sanitair, stukadoorswerk, elektra en uw cv ketel.

Loodgieter, installatiebedrijf en elektriciën in één

Wij zijn een flexibel installatie- en afbouwbedrijf nabij Apeldoorn dat diverse werkzaamheden uitvoert, zoals:

Wij zijn dan ook een loodgieter, installatiebedrijf, tegelzetter en elektriciën in één.

Eén flexibel aanspreekpunt voor uw renovatie in Apeldoorn

Als u een renovatie wilt uitvoeren dan is niets vervelender dan steeds weer contact moeten leggen met andere bedrijven. Voor het aanleggen van een groepenkast of stroompunten moet u dan bijvoorbeeld weer een ander bedrijf inschakelen dan voor het aanleggen van het sanitair. U heeft dus meerdere aanspreekpunten in plaats van een vaste installateur. Iets dat weer tot tal van misverstanden kan leiden. Dit kunt u voorkomen door een bedrijf in te schakelen dat al deze werkzaamheden zelf uitvoert. Hiervoor bent u bij Caan installatie & afbouw nabij Apeldoorn helemaal op de juiste plek. Onze ervaren vakmannen voeren de verschillende bouw- en installatiewerkzaamheden allemaal zelf uit. Wij zijn dan uw enige aanspreekpunt. Iets dat helder werkt.

CV ketel onderhoud

Wij hechten een grote waarde aan klantvriendelijkheid en het leveren van een goede service. Of het nu gaat om cv onderhoud, een complete renovatie of het inhuren van een stukadoor bij u in Apeldoorn. Om deze reden hanteren wij dan ook een strakke planning als u ons inhuurt voor o.a. cv ketel controle of andere werkzaamheden aan uw woning. Hierdoor is het project dan ook snel afgerond en kunt u al binnen enkele dagen genieten van meer wooncomfort.

Nieuwsgierig naar onze diensten in Apeldoorn? Neem contact op!

Wilt u uw badkamer verbouwen? Of wilt u een ander deel van uw woning renoveren of verbouwen? Zoekt u een stukadoor? Neem dan snel eens contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden. Wij komen graag eens bij u langs om de verschillende opties te bespreken. Wij zijn bereikbaar via info@caaninstallatie.nl of bel naar +31 (0)341 428 444. Of ontdek onze betaalbare tarieven en vraag online een offerte aan. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, zit u nog helemaal nergens aan vast. Caan installatie & Afbouw nabij Apeldoorn is een flexibel installatiebedrijf dat haar werkzaamheden door heel Nederland aanbiedt. U kunt ons dus ook inschakelen als u op zoek bent naar een elektriciën, tegelzetter of loodgieter in Apeldoorn.

Contact