Badkamer in Harderwijk

Caan Installatie & Afbouw regelt uw verbouwing van A tot Z in Harderwijk

Wilt u graag uw badkamer in Harderwijk verbouwen? Caan Installatie & Afbouw doet dit graag voor u! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de renovatie van uw badkamer of de installatie van uw toilet. De installateurs van Caan Installatie & Afbouw luisteren graag naar uw instructies en behoeftes, zodat uw badkamer in Harderwijk helemaal naar wens is. Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. U kunt zelfs het werk van een tegelzetter, loodgieter of stukadoor aan ons overlaten. Bent u op zoek naar een compleet nieuwe badkamer, of wilt u die oude douchecabine eens vervangen? Caan Installatie & Afbouw regelt alles voor uw badkamer in Harderwijk!

Uw nieuwe badkamer in Harderwijk

Een badkamer bestaat uit verschillende componenten die geïnstalleerd en onderhouden moeten worden, zoals een badkamermeubel, douche, toilet en ligbad. Om een mooie badkamer te realiseren, dienen een aantal stappen te worden genomen. Caan Installatie & Afbouw biedt als beste installateur van badkamers in Harderwijk diverse mogelijkheden voor installatie, onderhoud of afwerking van de volgende productgroepen:

  • Baden
  • Kranen
  • Wastafels
  • Douches
  • Tegels
  • Badkuipen

Caan Installatie & Afbouw staat voor service

Wij zijn er voor al uw maatwerk. Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. In tegenstelling tot andere grotere installatiebedrijven luisteren de installateurs van Caan Installatie & Afbouw naar al uw instructies. En heeft u hulp nodig heeft van een tegelzetter of loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van alle markten thuis. We kunnen de verbouwing van uw badkamer van oplevering tot renovatie volledig uit handen nemen. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Caan Installatie & Afbouw komt graag een kijkje nemen in uw badkamer in Harderwijk om het project zo goed mogelijk voor te bereiden.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer in Harderwijk kunnen betekenen? Bekijk onze voordelige tarieven of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op onze site. Wij bieden onze diensten onder meer in de regio Harderwijk aan. Bel voor meer informatie naar 0341 428 444 of mail ons via info@caaninstallatie.nl. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Contact