Badkamer in Putten

Een gloednieuwe badkamer in Putten

Voor dé specialist in de renovatie van badkamers in Putten hoeft u niet verder te zoeken. Caan Installatie & Afbouw biedt verschillende diensten aan in Putten. Caan Installatie & Afbouw staat al jaren bekend als vakkundig bedrijf met veel ervaring op het gebied van diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Wij verzorgen uw badkamer van A tot Z. U kunt zelfs het werk van een tegelzetter, loodgieter of stukadoor aan ons overlaten. Voor de specialist op het gebied van badkamers in Putten bent u bij Caan Installatie & Afbouw aan het juiste adres!

Meer dan installatie

Wanneer u uw badkamer in Putten wilt laten renoveren, is het prettig als u daarvoor maar één bedrijf in hoeft te schakelen. Er is niets vervelender dan voor elk onderdeel een ander bedrijf te moeten contacteren. Voor de aanleg van een water- of elektriciteitsvoorziening moet u in de meeste gevallen een ander bedrijf inschakelen dan voor de aanleg van het sanitair. Dit is vermoeiend en veroorzaakt vaak misverstanden. Dit proces vertraagt daarnaast de renovatie van uw badkamer in Putten. U kunt dit voorkomen door een bedrijf in te schakelen dat alle werkzaamheden zelf uitvoert. Caan Installatie & Afbouw helpt u graag met de volgende werkzaamheden:

  • Het uitvoeren van stucwerk
  • Het installeren van verlichting
  • Het installeren van sanitair
  • Cv-onderhoud
  • En meer!

De badkamer van uw dromen in Putten

Natuurlijk bestaat een badkamer uit verschillende onderdelen die geïnstalleerd en onderhouden dienen te worden. Denk hierbij aan uw badkamermeubel, douche, toilet of ligbad. Caan Installatie & Afbouw biedt als beste installatiebedrijf van badkamers in Putten diverse mogelijkheden voor installatie, onderhoud of afwerking van baden, kranen, wastafels, douches, tegels en badkuipen.

Bij Caan Installatie & Afbouw wordt u serieus genomen

Wij zijn er voor al uw maatwerk. Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. De medewerkers van Caan Installatie & Afbouw luisteren aandachtig naar uw instructies en verwachtingen, zodat uw badkamer in Putten aan al uw wensen voldoet. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf en voeren diverse werkzaamheden uit. Voor het stucen, verven, betegelen of aanleggen van uw badkamer in Putten hoeft u niet naar een ander bedrijf. Caan Installatie & Afbouw heeft het allemaal in huis!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer in Putten kunnen doen? Bekijk onze voordelige tarieven of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op de site. Bel voor meer informatie naar 0341 428 444 of mail ons via info@caaninstallatie.nl.

Contact