Badkamer in Utrecht

Een droom van een badkamer in Utrecht

Wilt u uw badkamer in Utrecht renoveren? Caan Installatie & Afbouw doet dit graag voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de renovatie van uw badkamer of de installatie van uw toilet. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring met diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Wij verzorgen uw badkamer in Utrecht van A tot Z. Zelfs het werk van een tegelzetter, loodgieter of stukadoor kunt u aan ons overlaten. Dus zoekt u een specialist op het gebied van badkamers in Utrecht? Dan bent u bij Caan Installatie & Afbouw aan het juiste adres!

Niet zomaar een badkamer

Een badkamer bestaat uit verschillende componenten die geplaatst en onderhouden moeten worden, zoals een badkamermeubel, douche, toilet en ligbad. Om de badkamer van uw dromen te realiseren, zijn een aantal stappen nodig. Caan Installatie & Afbouw is de beste installateur van badkamers in Utrecht met diverse mogelijkheden voor installatie, onderhoud of afwerking van de volgende productgroepen:

  • Baden
  • Kranen
  • Wastafels
  • Douches
  • Tegels
  • Badkuipen

Caan Installatie & Afbouw voor al uw werkzaamheden

Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom staat Caan Installatie & Afbouw voor maatwerk. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u de renovatie van uw badkamer volledig uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Caan Installatie & Afbouw komt graag een kijkje nemen in uw badkamer in Utrecht om het project zo goed mogelijk voor te bereiden.

Uw enige aanspreekpunt

Voor de aanleg van een water- of elektriciteitsvoorziening moet u in de meeste gevallen een ander bedrijf inschakelen dan voor de aanleg van het sanitair. Wilt u uw badkamer in Utrecht renoveren, dan is het fijn als u maar één bedrijf hoeft in te schakelen. Er is niets vervelender dan voor elk onderdeel van bedrijf te moeten wisselen. Dit is vermoeiend en zorgt vaak voor misverstanden. Ook vertraagt dit proces de renovatie van uw badkamer in Utrecht. U kunt dit voorkomen door een bedrijf in te schakelen dat alle werkzaamheden zelf uitvoert. Bij Caan Installatie & Afbouw bent u hiervoor aan het juiste adres.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd wat wij van uw badkamer in Utrecht kunnen maken? Neem contact op voor alle mogelijkheden! Bel voor meer informatie naar 0341 428 444 of mail ons via info@caaninstallatie.nl. Of vul het contactformulier op de website in. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Contact