Laat ons uw badkamer verbouwen in Ermelo!

Zou u graag uw badkamer willen verbouwen in Ermelo? Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar! De badkamer is de ruimte in huis voor uw persoonlijke verzorging, maar zeker ook om lekker te douchen of een heerlijk ontspannen bad te nemen. En dat stelt de nodige eisen aan een badkamer. Vindt u uw badkamer te klein? Of niet mooi? Dan kunnen wij uw badkamer geheel naar wens verbouwen. Met ons als uw partner weet u zeker dat u straks de badkamer van uw dromen heeft. Neem daarom direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan gaan wij voor u aan de slag met de badkamer verbouwen in Ermelo!

badkamer verbouwen

Waarom uw badkamer laten verbouwen in Ermelo door Caan Installatie & Afbouw?

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen in Ermelo, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete verbouwing. We beginnen met het uitruimen van de oude inrichting, zonder voor overlast te zorgen. Indien nodig vernieuwen wij aansluitend de bestaande leidingen of installeren we nieuwe. Daarna verzorgen we het stucwerk op de muren en/of betegelen we de wanden. Tot slot installeren we de badkamer- en toilet meubels om uw badkamer helemaal af te maken. Uw badkamerverbouwing is bij ons in goede handen! Kies voor Caan Installatie & Afbouw en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Wij denken mee

Weet u precies hoe uw ideale badkamer eruit moet komen te zien? Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij deze kunnen meenemen tijdens het verbouwen van uw badkamer. Vindt u het lastig om zelf te bedenken hoe u uw badkamer wilt inrichten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Vaak is de omvang van de badkamer kleiner dan u denkt. Met onze kennis en ervaring in het verbouwen van zowel grote als kleine badkamers, denken wij graag met u mee over de meest optimale indeling van uw badkamer. Een badkamer verbouwen in Ermelo is dus niet het enige wat wij doen, wij denken ook met u mee om ervoor te zorgen dat u de badkamer van uw dromen krijgt!

Nergens meer omkijken naar

Wij hebben voor elke situatie een oplossing. Een badkamer verbouwen in Ermelo is voor ons geen enkel probleem. Wij werken efficiënt, zonder wachttijden. Hierdoor kunt u al snel van het resultaat genieten. Wij werken met één contactpersoon, die alles voor u regelt en u op de hoogte houdt van de vorderingen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Met Caan Installatie & Afbouw komt alles piekfijn in orde!

Verlichting in de badkamer

De verlichting in huis bepaalt in belangrijke mate uw woongenot. De juiste verlichting in uw badkamer draagt bij aan een fijne sfeer in de ruimte. Ook de manier van het aan- en uitschakelen van de verlichting draagt bij aan de ideale beleving. Daarom adviseren wij u graag over de beste verlichtingsinstallatie voor uw badkamer als u uw badkamer laat verbouwen in Ermelo. En deze installeren wij natuurlijk ook voor u!

Badkamer verbouwen in Ermelo met een ervaren tegelzetter

Wat betreft het tegelwerk in uw badkamer, kunt u kiezen voor diverse soorten tegels. Welke keuze u ook maakt, de ervaren tegelzetter van Caan Installatie & Afbouw zorgt ervoor dat uw wandtegels en vloertegels tot in de perfectie gelegd worden. Wij kunnen zelfs tegels in de grootste tafelafmetingen (tot en met 1.20 bij 2.60 meter), waar speciale apparatuur voor nodig is, voor u leggen. Dus wilt u uw badkamer verbouwen in Ermelo en deze voorzien van nieuwe tegels? Ongeacht het legpatroon, met of zonder voeg. Onze tegelzetters kennen de kneepjes van hun vak.

Stuc- en schilderwerk

Als u uw badkamer wilt verbouwen in Ermelo, zal er ook stuc- en schilderwerk gedaan moeten worden. Zowel het stucwerk als het schilderwerk kunnen wij verzorgen. Wij leveren u gegarandeerd strakke muren en perfect schilderwerk dat vele jaren meegaat en mooi blijft.

Laat ons uw ideale badkamer realiseren!

Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke badkamer of juist een warme, sfeervolle ruimte, wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale badkamer. Laat ons uw badkamer verbouwen in Ermelo en u weet zeker dat uw badkamer aan al uw wensen voldoet. Zo ontstaat er een plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag in een oase van rust.

Direct contact met Caan Installatie & Afbouw

Een badkamer verbouwen in Ermelo is de specialiteit van Caan Installatie & Afbouw. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen voor uw badkamer gerealiseerd worden, zodat u nog vele jaren van uw badkamer kunt genieten. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Ermelo!

Contact