Laat uw badkamer verbouwen in Harderwijk door Caan Installatie & Afbouw

Wilt u uw badkamer verbouwen in Harderwijk? Het verbouwen van een badkamer kunt u aan de vakmensen van Caan Installatie & Afbouw met een gerust hart toevertrouwen. Uw badkamer is de ruimte in huis voor uw persoonlijke verzorging, maar ook de ruimte waar u heerlijk kunt douchen of een ontspannen bad kunt nemen. Dat stelt de nodige eisen aan deze ruimte in huis. Vindt u uw badkamer te klein? Of vindt u uw badkamer niet meer mooi? Dan kunnen wij uw badkamer verbouwen in Harderwijk. Dit doen we volgens uw wensen, zodat u de badkamer van uw dromen krijgt! Neem dus direct contact op met Caan Installatie & Afbouw om uw wensen te bespreken. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag met het realiseren van uw nieuwe badkamer.

badkamer verbouwen

Waarom Caan installatie & Afbouw voor een badkamer verbouwen in Harderwijk?

Door ons uw badkamer te laten verbouwen in Harderwijk, kunt u uw gehele verbouwing door één partij laten doen. Wij zorgen ervoor dat de oude inrichting vakkundig wordt uitgeruimd, zonder dat dit tot overlast leidt. Daarna vernieuwen wij, indien nodig, bestaande leidingen of installeren we nieuwe. Ook kunnen we uw muren stucen en/of uw wanden betegelen. Wat uw wensen voor uw badkamerverbouwing ook zijn, wij realiseren ze. Tot slot worden de badkamer- en toiletmeubels door ons geïnstalleerd om de ruimte helemaal af te maken. Door ons in te schakelen voor het verbouwen van uw badkamer, weet u zeker dat alles keurig voor elkaar komt. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Laat ons met u meedenken

Als u ons uw badkamer laat verbouwen in Harderwijk, weet u zeker dat uw badkamer aan al uw wensen voldoet. Weet u niet hoe u uw badkamer wilt inrichten? Dan kunt u bij onze professionals terecht voor advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Vaak is de omvang van een badkamer kleiner dan gedacht. Wij hebben de nodige kennis en ervaring op het gebied van badkamers verbouwen en denken graag met u mee over de meest optimale indeling van uw badkamer. Hoe groot deze ook is!

Met ons heeft u nergens meer omkijken naar

Caan Installatie & Afbouw heeft voor elke situatie een oplossing. Een badkamer verbouwen in Harderwijk is geen probleem voor ons. Zowel grote als kleine badkamers verbouwen wij. We werken altijd efficiënt, zonder wachttijden. Dit betekent dat u al snel van het resultaat kunt genieten. U heeft bij ons één contactpersoon. Uw contactpersoon zal alles voor u regelen en u op de hoogte houden van de vorderingen. Hierdoor heeft u nergens meer omkijken naar. Laat ons uw badkamer verbouwen in Harderwijk en alles komt piekfijn in orde!

Sfeervolle verlichting in uw badkamer

Wist u dat de verlichting in huis in belangrijke mate uw woongenot bepaalt? Zo draagt de juiste verlichting in uw badkamer bij aan een fijne sfeer in de ruimte. Ook de manier waarop u de verlichting aan- en uitschakelt, draagt bij aan de ideale beleving. Als u uw badkamer laat verbouwen in Harderwijk door de professionals van Caan Installatie & Afbouw, adviseren wij u graag over de beste verlichtingsinstallatie voor uw badkamer. En uiteraard wordt deze ook door ons geïnstalleerd!

Ervaren tegelzetter

Als u uw badkamer gaat verbouwen in Harderwijk, heeft u de keuze uit diverse soorten tegels. Welke tegels u ook kiest, onze ervaren tegelzetters zorgen ervoor dat uw wandtegels en vloertegels tot in de perfectie gelegd worden. Ongeacht het legpatroon, met of zonder voeg. Wij kunnen zelfs tegels in de grootste tegelafmetingen (tot en met 1.20 bij 2.60 meter), waar speciale apparatuur voor nodig is, leggen. Onze tegelzetters kennen de kneepjes van hun vak en leveren altijd het beste resultaat.

Badkamer verbouwen in Harderwijk inclusief stuc- en schilderwerk

Is er stuc- of schilderwerk nodig voor uw badkamerverbouwing? Als u uw badkamer laat verbouwen in Harderwijk door Caan Installatie & Afbouw, wordt ook het stucwerk en het schilderwerk voor u verzorgt. Wij leveren gegarandeerd strakke muren en perfect schilderwerk dat vele jaren meegaat en mooi blijft.

Wij realiseren uw droombadkamer!

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne, strakke badkamer of toch een warme, sfeervolle ruimte, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Het is ons doel om een plek voor u te creëren waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Laat ons uw badkamer verbouwen in Harderwijk en wij zorgen voor een badkamer die aan al uw wensen voldoet!

Neem contact op met Caan Installatie & Afbouw

Een badkamer verbouwen in Harderwijk is de specialiteit van Caan Installatie & Afbouw. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw badkamer naar wens gerealiseerd wordt, zodat u er nog jaren van kunt genieten. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Harderwijk.

Contact