Badkamer verbouwen Nijkerk

Laat Caan Installatie & Afbouw uw badkamer verbouwen in Nijkerk

Denkt u erover na om uw badkamer te verbouwen in Nijkerk? Uw badkamer is natuurlijk meer dan alleen de ruimte in huis voor uw persoonlijke verzorging. Uw badkamer is ook de plek waar u lekker kunt ontspannen na een lange en intensieve dag door te douchen of een bad te nemen. En dat stelt de nodige eisen aan een badkamer. Vindt u dat uw badkamer te klein is? Of vindt u uw badkamer niet mooi? Laat uw badkamer dan verbouwen in Nijkerk door Caan Installatie & Afbouw! Met ons als uw partner weet u zeker dat u de badkamer van uw dromen krijgt. Wij verbouwen uw badkamer namelijk geheel volgens uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Hierom laat u uw badkamer verbouwen in Nijkerk door Caan Installatie & Afbouw

Wilt u dat wij uw badkamer verbouwen in Nijkerk? Wij verzorgen de complete verbouwing. Van het uitruimen dan de oude inrichting tot het installeren van de nieuwe badkamermeubels om uw badkamer helemaal af te maken. Dit doen we zonder voor overlast te zorgen. Moeten er bestaande leidingen vernieuwd worden of nieuwe leidingen geïnstalleerd worden? Dan doen wij dit voor u. Ook het stucwerk verzorgen we, net als het schilderwerk en het betegelen van de wanden. Uw badkamerverbouwing is dus zeker in goede handen bij Caan Installatie & Afbouw. Kiest u voor ons? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Hoe ziet uw droombadkamer eruit?

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Geef aan ons door wat uw wensen zijn, dan nemen wij ze mee tijdens het verbouwen van uw badkamer. Weet u niet goed hoe u uw nieuwe badkamer wilt inrichten? Geen probleem, want wij kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. In veel gevallen is de omvang van de badkamer kleiner dan gedacht wordt. Met onze kennis en ervaring in het verbouwen van zowel grote als kleine badkamers, denken wij graag met u mee over de meest optimale indeling van uw badkamer. Wanneer u ons inschakelt om uw badkamer te verbouwen in Nijkerk, helpen wij u bij het creëren van uw droombadkamer!

De gehele verbouwing wordt voor u verzorgd

Bij een badkamer verbouwen in Nijkerk komt veel kijken. Maar wanneer u Caan Installatie & Afbouw hiervoor inschakelt, wordt alles voor u geregeld. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Alles komt piekfijn in orde! Wij werken efficiënt, zonder wachttijden. Hierdoor kunt u al snel van het prachtige resultaat genieten. Verder heeft u één contactpersoon die u op de hoogte houdt van de vorderingen.

Welke verlichting in de badkamer?

Omdat de verlichting in huis uw woongenot bepaalt, is de juiste verlichting in uw badkamer essentieel. Goede verlichting in uw badkamer draagt bij aan een fijne sfeer in de ruimte. En ook de manier van het aan- en uitschakelen van de verlichting draagt bij aan de ideale beleving. Laat u ons uw badkamer verbouwen in Nijkerk? Dan adviseren we u graag over de beste verlichtingsinstallatie voor uw badkamer. Uiteraard installeren wij de verlichting ook voor u!

Professionele tegelzetter

Welke tegels wilt u in uw badkamer? De ervaren tegelzetter van Caan Installatie & Afbouw zorgt ervoor dat de wand- en vloertegels die u wilt tot in de perfectie gelegd worden. Zelfs tegels in de grootste afmetingen (tot en met 1.20 bij 2.60 meter), waar speciale apparatuur voor nodig is, kunnen door ons gelegd worden. Dus wilt u nieuwe tegels in uw badkamer? Laat ons uw badkamer verbouwen in Nijkerk. Onze tegelzetters kennen de kneepjes van hun vak. Ze leggen elke tegel, ongeacht het legpatroon en met of zonder voeg.

Uitstekend stuc- en schilderwerk

Moet er stuc- of schilderwerk uitgevoerd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer wij uw badkamer verbouwen in Nijkerk, kunnen wij zowel het stucwerk als het schilderwerk verzorgen. Wij leveren gegarandeerd strakke muren en perfect schilderwerk dat mooi blijft en vele jaren meegaat.

Laat uw badkamer verbouwen in Nijkerk en creëer uw droombadkamer!

Caan Installatie & Afbouw helpt u graag bij het realiseren van de perfecte badkamer. Of u nu houdt van een strakke, moderne badkamer of juist een warme, sfeervolle ruimte wilt, laat ons uw badkamer verbouwen in Nijkerk om er zeker van te zijn dat uw badkamer aan al uw wensen voldoet. Zo heeft u straks een plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag in een oase van rust!

Neem contact op

Wie een badkamer wil verbouwen in Nijkerk, schakelt Caan Installatie & Afbouw in. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen voor uw badkamer gerealiseerd worden. Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken? Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Nijkerk!

Contact