Badkamer verbouwen? Laat ons dit voor u doen

Wilt u uw badkamer verbouwen en zoekt u een bedrijf die dit voor u kan doen? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij tal van werkzaamheden uit, zoals het installeren van verlichting en sanitair, het plaatsen van cv-ketels en het uitvoeren van stucwerk. U kunt ons dan ook inhuren als u uw badkamer wilt verbouwen.

Perfect eindresultaat en geen onnodige kosten

Voor de meeste verbouwingen geldt dat er voor de verschillende werkzaamheden elke keer weer een ander bedrijf ingehuurd moet worden. Dit leidt tot een zeer lange looptijd, onnodige kosten en misverstanden. U kunt dit gelukkig voorkomen door een flexibel installatiebedrijf in te huren dat alle werkzaamheden helemaal zelf uitvoert. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Caan installatie & afbouw. Wij kunnen uw badkamer snel verbouwen en zorgen ook nog eens voor een perfect eindresultaat.

Een prachtige, strakke badkamer

Droomt u van een prachtige, strakke badkamer? Dan kunnen onze vakmannen dit voor u waarmaken. Bij ons bent u aan het goede adres als u uw badkamer wilt verbouwen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een kleine of grote ruimte. Ook als u niet over een ruime badkamer beschikt, bieden wij u, als flexibel bedrijf de uitkomst. Wij kunnen namelijk in uw complete behoefte voorzien op het gebied van sanitair. Van het verbouwen van een complete badkamer tot het installeren van een toilet, onze vakmannen doen het allemaal.

Realiseer uw droombadkamer

Als wij uw badkamer gaan verbouwen dan betrekken wij u continu bij de verbouwing. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossingen voor de verbouwing. Wij staan voor een strakke planning en flexibiliteit. Als wij uw badkamer renoveren dan heeft u één vast aanspreekpunt. Dit scheelt enorm in de kosten en zorgt ook nog eens voor een snelle oplevering van uw droombadkamer.

Badkamer verbouwen? Neem snel contact met ons op!

Wilt u ons inschakelen om uw badkamer te laten verbouwen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij komen dan snel bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. U kunt ook een online offerte aanvragen. Zo weet u al snel welke betaalbare tarieven wij hanteren voor het verbouwen. Als onze vakmannen uw badkamer verbouwen dan garanderen wij u dat u hier jarenlang van geniet.

Werkgebied:  Zwolle, Utrecht, Putten, Nunspeet, Nijkerk, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Apeldoorn, Amersfoort.

Contact