Prachtig gelegen aan de rand van het bos en centraal in Nederland staat het kantoor van Caan Installatie & Afbouw BV. Het bedrijf is allround inzetbaar voor diverse partijen; zowel particulier als zakelijk.

 

Hier ga je werken

Caan Installatie & Afbouw B.V. viert dit jaar het 12 jarig bestaan; oftewel een vrij jong bedrijf. Je gaat werken bij een leuk team van 11 medewerkers op de werkvloer en 3 parttime kantoor medewerkers. Het team is groeiende en daarom willen we graag ons team op kantoor uitbreiden.

Op de werkvloer hebben we medewerkers met allerlei kwaliteiten: elektra, installatiewerk, stucwerk, tegelwerk, timmerwerk en loodgieterswerk. Deze medewerkers worden opgeleid om zoveel mogelijk van al deze kwaliteiten eigen te maken en zo allround inzetbaar te worden. Op het kantoor worden alle administratieve werkzaamheden uitgevoerd, te denken aan; offertes opstellen, project voorbereiding, planning, facturatie, P&O, etc.

Om de medewerkers op de werkvloer van juiste informatie, materialen en planning te voorzien zijn de medewerkers van kantoor hiervoor verantwoordelijk. Onder het motto “goede voorbereiding is het halve werk’ zijn we op zoek naar extra handen die ons hierbij kunnen helpen.

Voor ons team op kantoor zijn wij op zoek naar een: calculator renovatie voor 28-36 uur per week.

 

Dit ga je doen

Vanwege de groeiende vraag naar renovaties zijn wij op zoek naar een collega die zich volledig kan inzetten op het maken van calculaties, projectplanning en werkvoorbereiding. Het calculeren verschilt van kleine tot grote projecten te denken van een badkamer tot een complete verbouwing van een woning voor particulieren en voor diverse projecten voor bedrijven. Te denken aan complete installaties, renovatie van toiletgroepen tot aan complete panden.

 

Hier herken jij jezelf in

Je bent communicatief sterk, positief ingesteld en streeft naar een prettige samenwerking. Deze eigenschappen in combinatie met:

– MBO werk- en denk niveau is een vereiste

– Nauwkeuring en communicatief sterk

– Het overzicht bewaren en de juiste prioriteiten stellen

– Ervaring op calculatie werkzaamheden is een voordeel

– Kennis van Word, Excel, Outlook (en evt. Syntess: het programma waar wij mee werken) is een pluspunt (maar geen vereiste)

– Je bent voor 28 – 36 uur beschikbaar verdeeld over een werkweek; werktijden zullen in overleg worden vastgelegd

– Je bent flexibel inzetbaar en indien nodig ook bereid meer uren te maken in periodes van bijv. ziekte en vakanties

– Je woont in de buurt van Ermelo/ Harderwijk

 

Dit zoek jij verder in een baan

– Markt conform salaris

– Nog meer geld: 8% vakantiegeld en een goed pensioen CAO metaal & techniek

– Alle kansen om je te ontwikkelen; daar hechten wij veel waarde aan

– Een ongekend gezellig groeiend team waarbinnen snel geschakeld wordt

 

Laten we kennismaken!

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2022. Wanneer je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Amy Plieger of Karin Hendriks, via 0341-428444. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00-13:00uur.

Contact