Laat uw renovatie uitvoeren door Caan installatie & afbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Cv ketel voor uitstekende temperatuur thuis

Wilt u een CV installateur in Harderwijk inschakelen? Dan moet u bij Caaninstallatie zijn. Onze professionals zorgen ervoor dat u dankzij de cv-ketel altijd een uitstekende temperatuur in huis hebt. Wist u dat er veel verschillende soorten cv-ketels zijn? In dit blog vertellen wij u meer over CV installaties en onze CV installateur in Harderwijk.

Diverse belangrijke punten

De verschillende cv-ketels zijn de combiketel, de hr-ketel en de HRe-ketel. Voor welke u moet kiezen hangt helemaal van uw wensen af. Zolang u regelmatig onderhoud laat doen aan uw cv-ketel, heeft u hier nog lang plezier van. Enkele belangrijke punten zijn:

  • Het aansluiten van de cv-ketel
  • Wat te doen bij een storing
  • Controle van uw cv-ketel

Spoedservice Caaninstallaties

Wanneer u een cv-ketel storing heeft kunt u hier flink van schrikken. Misschien bent u net thuis van een lange werkdag en wilt u niets liever dan even lekker warm douchen. Maar het water wil maar niet warm worden, uw cv-ketel heeft een storing! Wat moet u nu doen? Een storing komt altijd op het verkeerde moment. Gelukkig kunt bij bij Caaninstallaties terecht voor een 24uurs spoedservice. Wij verhelpen uw storing van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Een CV installateur in Harderwijk inschakelen is dus wat u moet doen!

Goed onderhoud aan uw cv-ketel

Wanneer u een cv-ketel storing heeft, dan belt u de experts van Caaninstallatie. U kunt ons ook bellen wanneer uw oude cv-installatie vervangen moet worden. Goed onderhoud aan uw cv-ketel is namelijk belangrijk. Maar soms is uw cv-ketel zo verouderd, dat deze echt toe is aan vervanging. U kunt dus bij ons terecht voor storingen, plaatsing van een nieuwe cv-ketel en onderhoud.

CV installateur Harderwijk inschakelen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over cv-ketels of wilt u een CV installateur in Harderwijk inschakelen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Neem ook contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of mail naar info@caaninstallatie.nl. U kunt ook bellen naar naar +31 (0)341 428 444.

Contact