CV Onderhoud

Caan installatie & afbouw voert cv onderhoud uit. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf dat alles weet over het installeren en onderhouden van cv’s dan bent u bij ons op de goede plek. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij zorgen voor een perfect onderhoud van uw cv.

Veelzijdig en flexibel installatiebedrijf

Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. Hierbij kunt u onder meer denken aan werkzaamheden op het gebied van

Wij zijn dan ook een flexibel bedrijf dat van alle markten thuis is. Zo voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van verwarming. Wij zijn een erkende installateur van diverse Remeha cv ketels. Dankzij onze kennis zijn wij in staat om voor elke woning een passende cv ketel te vinden, welke is geselecteerd op basis van uw energieverbruik.

Perfect cv onderhoud

Wanneer u een nieuwe cv ketel wilt laten plaatsen dan kunnen wij dit dus uitstekend voor u doen. Als erkende Remeha installateur kunnen wij perfect zorgen voor het onderhoud van uw cv. Wij weten precies hoe een Remeha ketel werkt en staan dan ook voor u klaar als er een storing is. Als Remeha installateur plaatsen wij een van de volgende ketels in uw woning: Remeha Avanta, Remeha Calenta, Remeha eVita of een Quinta Pro. Naast een passende cv ketel kunnen wij u ook voorzien van een goede thermostaat, zoals de iSense. Ook als u behoefte heeft aan een extra service op het gebied van het onderhoud van uw cv zijn wij er voor u.

Cv onderhouden? Maak dan snel een afspraak!

Wilt u graag een deskundig installateur inhuren voor het onderhoud van uw cv? Dan kunt u hierover natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij komen dan snel eens bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan een online offerte aan via onze website. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, zit u nog helemaal nergens aan vast. Als klantvriendelijk hechten wij een grote waarde aan het leveren van een goede service. Met ons cv onderhoud bieden wij u dan ook een perfecte service op maat.

Contact