DOMOTICA & VEILIGHEID

‘Woning-management’ doen we steeds meer op digitale wijze. Zo kunt u tegenwoordig al op uw smartphone zien wie er bij u voor deur staat, of u kunt alvast de verwarming in huis aanzetten terwijl u nog onderweg bent. Wilt u de lichten aandoen, of de gordijnen sluiten? Het is digitaal allemaal mogelijk. Al die handige digitale mogelijkheden om uw woning te ‘besturen’ noemen we in één woord domotica.

Domotica

Caan Installatie & Afbouw is specialist in de toegepaste techniek van het domotica systeem, ofwel het zogenoemde KNX-protocol voor smart home producten. Dat systeem zorgt ervoor dat wanneer u een opdracht via uw tablet of smartphone geeft, deze ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Met een domotica systeem kunt u uw woning compleet automatiseren: van het in- of uitschakelen van de verlichting tot het laten voorverwarmen van de oven. Gordijnen nog even dichtdoen? U doet het via uw smartphone! Zeker voor mensen die minder goed ter been zijn of soms wat thuishulp kunnen gebruiken, is een domotica systeem zeer praktisch. Hierdoor kunnen ze comfortabel en veilig in hun eigen huis blijven wonen. Geïnteresseerd in wat domotica voor u kan betekenen? Of wilt u een domotica systeem laten installeren? Neem contact met ons op en we laten u graag alle mogelijkheden zien.

Een goed brand preventiesysteem

Deze middelen kunnen, afhankelijk van de brand, voorkomen dat er brand ontstaat of dat een brand zich uitbreid. Hierbij kunt u denken aan rookmelders, blusdekens, koolmonoxide melders en brandblussers. Caan installatie & afbouw verzorgt een complete risicoanalyse van uw woning waarbij zeer aandachtig gekeken wordt naar eventuele verbeteringen op het gebied van brandpreventie.

Inbraakpreventie

U kunt ons tevens om advies vragen op het gebied van inbraakpreventie. Zo bent u nog zekerder van uw veiligheid, die van anderen en die van uw eigendommen.

Contact