CV-Installatie

Veel oudere bedrijfspanden en woningen hebben nog een oudere cv ketel of installatie staan. Deze halen ten opzichte van nieuwe cv ketels of installaties een lager rendement. Dit betekend een dat u op langer termijn veel kosten moet maken om uw bedrijfsruimte of uw woning naar een goed klimaat te brengen.

Erkende Remeha
installateur

Caan installatie & afbouw is een erkende installateur van diverse Remeha CV-ketels. Hierdoor zijn wij in staat voor elke woning een passende CV-ketel te vinden, geselecteerd op basis van uw energieverbruik. Een erkende Remeha installateur houdt tevens in dat wij op de hoogte zijn van alle in’s en out’s van de verschillende Remeha ketels. In het geval van een storing of bij de behoefte aan extra service staan wij voor u klaar.

Remeha CV’s

Onderstaande CV-ketels worden op dit moment door o.a Remeha uitgeleverd. Deze worden tevens door Caan installatie & afbouw op verzoek geplaatst bij u. • Remeha Calenta • Remeha Avanta • Remeha eVita • Quinta Pro Dit is slechts een kleine greep uit het ruime Remeha assortiment! Tevens kunnen wij u voorzien van een passende thermostaat, bijvoorbeeld de iSense. Ga naar hun website om het assortiment te bekijken.

Bekijk assortiment
Contact