CV-INSTALLATIE

De cv-installatie in uw woning moet goed werken. Deze moet u in de winter comfortabele warmte bieden en een heerlijke warme douche. Onze cv-ketel monteur zorgt voor het vakkundig installeren van uw cv-ketel. En met de handige onderhoudsabonnementen die u bij ons kunt afsluiten, houdt u uw cv-installatie bovendien altijd in optimale conditie. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed werken? Dan staat onze cv-ketel monteur direct voor u klaar.

Erkende Remeha cv-ketel installateur

Caan Installatie & Afbouw is erkend Remeha cv-ketel installateur. De Remeha cv-ketels zijn energiezuinige ketels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiermee geniet u gegarandeerd vele jaren van behaaglijke warmte en warm water in huis. Er is een ruim aanbod Remeha cv-ketels. Zo is er altijd wel een cv-ketel die aan uw eisen en wensen voldoet.

Remeha cv-ketels

De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich in een laag energieverbruik en tevreden gebruikers. Alle Remeha cv-ketels zijn geschikt voor koppeling aan duurzame systemen, zoals een hybride warmtepomp. Met de GasLos Garantie biedt Remeha bovendien een gegarandeerde korting op een eigen duurzaam systeem bij verplichte gasafkoppeling.

Bekijk de Remeha CV catalogus

LET OP: VERPLICHTE KEURING

Vanaf 1 januari 2023 is het wettelijk verplicht om het onderhoud aan uw cv-ketel uit te voeren zoals de fabrikant van de ketel dat voorschrijft. Caan Installatie & Afbouw is volgens de Gasketelwet CO-gecertificeerd om dit onderhoud uit te voeren. De Gasketelwet moet borgen dat plaatsing en onderhoud van gasgestookte installaties alleen nog uitgevoerd mag worden door hiervoor gecertificeerde monteurs en bedrijven. Wilt u meer weten over de CO- certificering en/of het installeren of onderhouden van uw cv-installatie? Wij helpen u graag.

Vragen? Bel met ons op +31 (0)341 428 444
Contact