GAS, WATER EN RIOLERING AANLEGGEN

Naast elektrotechnische aansluitingen behoren gas, water en riolering ook tot de standaardvoorzieningen van uw woning. Gas- en wateraansluitingen, vereisen steeds meer vakkennis om hier verstandig mee om te gaan. Zeker als het gaat om een waterleiding aanleggen of een gasleiding verleggen. Caan Installatie & Afbouw informeert u graag over de vele mogelijkheden die er zijn rond installatie van gas, water en riolering in en rond uw huis.

Installatie en
reparatie

Een greep uit de werkzaamheden van Caan installatie & afbouw op dit gebied zijn: • Keukeninstallaties • Buitenkranen • Aansluiting van wasmachines • Omleggen van leidingen • Gasaansluitingen

Optimale
aanleg

Caan installatie & afbouw is in staat zowel compleet nieuwe systemen als reparaties te verzorgen, afgestemd op uw woning. Tevens kunnen wij u adviseren over slimmere installatie van onder andere bovenstaande werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een optimale aanleg op het gebied van water, gas en afvoer, gericht op uw woning en woongedrag.

Leidingen aanleggen, verleggen en grijswatersysteem

Tijdens de bouw, verbouw of renovatie van uw woning kunt u Caan Installatie & Afbouw inschakelen voor: een gasleiding aanleggen, een waterleiding aanleggen of een riolering aanleggen. Als u ons bijtijds in uw plannen betrekt, kunnen wij u deskundig adviseren over bijvoorbeeld het opvangen en gebruiken van regenwater in uw toilet, wasmachine en tuin. Dit wordt ook wel grijswatersysteem genoemd. Met de aanleg van zo'n grijswatersysteem bespaart u flink op uw waterrekening!

Contact