GIETVLOEREN

In steeds meer woningen en bedrijfspanden worden gietvloeren gebruikt. Dat is niet zonder reden. Gietvloeren hebben een strakke, moderne uitstraling, zijn naadloos afgewerkt en duurzaam. Bovendien heeft u met een gietvloer een zeer ruime keuze in kleuren, structuur en afwerking. Ook heeft een gietvloer nauwelijks onderhoud nodig.

Veel voordelen

Een gietvloer heeft vele voordelen; onderhoudsvriendelijk, duurzaam, naadloos, vloeistofdicht en leverbaar in vele kleuren. Een bijkomend voordeel is dat deze vloer bijzonder goed geschikt is voor vloerverwarming. Het aanbrengen van de vloer vergt wat tijd. Gedurende deze tijd mag de vloer niet belast worden. Maar het resultaat is bijzonder luxe en stijlvol. Vraag naar de diverse mogelijkheden voor in uw woning.

Vloerverwarming aanleggen onder gietvloer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor wie graag een strak interieur heeft. Ook vloerverwarming aanleggen onder een gietvloer is geen enkel probleem. Omdat de deklaag slechts dun hoeft te worden aangebracht, is de gietvloer een uitstekende geleider voor de warmte die de vloerverwarming afgeeft. Een gietvloer is naast strak, naadloos en mooi ook zeer eenvoudig schoon te houden. Dat doet u met af en toe stofzuigen of periodiek een sopje en een dweil.

Gietvloeren: werk voor specialisten!

Een gietvloer plaatsen en vloerverwarming aanleggen, kunt u gerust aan de vakspecialisten van Caan Installatie & Afbouw overlaten. Het verwarmen van een complete etagevloer met verschillende ruimtes vraagt om een goed doordacht en uitgevoerd installatieplan. Ook de naadloze aansluitingen van de vloer op de verschillende ruimtes vraagt om het nodige vakmanschap. Dat hebben wij allemaal in huis en dat mag u van ons verwachten! Vraag ons gerust naar de vele toepassingsmogelijkheden van een gietvloer en vloerverwarming aanleggen. Wij informeren u graag.

Contact