Sanitair installatie

Of terwijl badkamer of toilet installatie. Een prachtige, ruime badkamer leidt vaak tot zeer positieve reacties van anderen en zorgt voor een grote mate van comfort bij uzelf. Zo ook met een prachtige, strakke toiletruimte waar u en anderen in uw woning met verwondering naar kijken. Echter, de ervaring leert dat de meerderheid van de mensen niet over een ruime badkamer of toiletruimte beschikt. Juist hier biedt een flexibel bedrijf een uitkomst voor uw renovatie.

Complete badkamer
of uw kleinste kamertje

Caan installatie & afbouw kan u voorzien in uw complete behoefte op het gebied van luxe sanitair. Van complete badkamers tot de installatie van een toilet of een renovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook wanneer u slechts een kleine ruimte tot uw beschikking heeft, zorgen wij voor een gepaste oplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een erkende Remeha installateur houdt tevens in dat wij op de hoogte zijn van alle in’s en out’s van de verschillende Remeha ketels. In het geval van een storing of bij de behoefte aan extra service staan wij voor u klaar.

Meedenken is
erg belangrijk

Zo denken wij graag met u mee over praktische zaken waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Tevens zijn wij, in tegenstelling tot grote sanitairbedrijven, bereid tot aanpassingen van het ontwerp als u dat graag wilt. Wij zijn er voor al uw maatwerk. Zo helpt Caan installatie & afbouw u de exclusieve badkamer of toiletruimte van uw dromen te realiseren.

Contact