SANITAIR

De badkamer is de ruimte in huis voor uw persoonlijke verzorging, maar zeker ook voor lekker douchen of het nemen van een heerlijk ontspannen bad. Dat stelt de nodige eisen aan deze ruimte in huis. Is deze ruimte te klein of wilt u uw badkamer anderszins laten verbouwen? Wat uw wensen voor uw badkamer ook zijn; uw badkamer laten verbouwen kunt u aan de vakmensen van Caan Installatie & Afbouw met een gerust hart toevertrouwen.
renovatie.

Badkamer en toilet verbouwen

Een badkamer en/of toilet verbouwen begint met het vakkundig uitruimen van de oude inrichting, zonder dat dit tot overlast leidt. Indien nodig vernieuwen wij aansluitend de bestaande leidingen of installeren wij nieuwe. Daarna verzorgen wij het stucwerk op de muren en/of betegelen wij de wanden. Tot slot installeren wij de badkamer -en toiletmeubels om de ruimte helemaal af te maken.

Wij denken graag met u mee

Het goed inrichten van een badkamer is niet altijd eenvoudig. Vaak is de omvang van de badkamer kleiner dan u denkt. Met onze kennis en ervaring in het verbouwen van grote en kleine badkamers, denken we graag met u mee over de meest optimale indeling van uw badkamer. Dat geldt ook voor een toilet verbouwen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het optimaal indelen van een toiletruimte.

Neem direct contact op
Contact