Stuc- en schilderwerken

Wilt een mooie afwerking van de wanden of een plafond in u woning? Met Stucwerk  zal de woning voorzien worden van een mooie afwerklaag, dit kan dienen als bescherming of ter verfraaiing. Voor de finishing en Touch kunnen wij schilder en sauswerkzaamheden voor u uitvoeren. Vraag naar de diverse mogelijkheden. Onze stukadoor kan u hierbij helpen.

Gegarandeerd
kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat dit goed en mooi gebeurd, kunt u speciale stuc of tegelwerk bedrijven inhuren. Echter, Caan installatie & afbouw biedt u voordeel in deze situatie. Wij garanderen dezelfde kwaliteit als deze bedrijven, maar zijn tevens breed inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in uw woning. Wij bieden u dezelfde kwaliteit van de werkzaamheden, met slechts één aanspreekpunt, lagere kosten en een strakkere planning.

stucwerk, spachtelpoets,
schuurwerk

Caan installatie & afbouw verzorgt onder andere stucwerk, spachtelpoets, schuurwerk voor plafonds, sierpleister en al het tegelwerk in en rondom uw huis. Voor een passende, vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Contact