STUC- EN SCHILDERWERK

Als het gaat om afbouw in een bouwproject dan gaat het ook om stucwerk en schilderwerk. Het is bovendien het meest zichtbare aan een verbouwing. Als erkend schildersbedrijf kunt u uw huis laten schilderen door Caan Installatie & Afbouw. Ook kunt u door ons al het stucwerk laten verzorgen. Wij leveren u gegarandeerd strakke muren en perfect schilderwerk op dat vele jaren meegaat en mooi blijft. Muren laten stucen en een compleet huis laten schilderen, kunt u rustig aan onze ervaren stukadoors en schilders overlaten.

Gegarandeerde kwaliteit in stucen en schilderen

Stuc- en schilderwerk overlaten aan Caan Installatie & Afbouw is zeer aantrekkelijk. U hoeft namelijk niet zelf op zoek te gaan naar deze specialisten. Wij verzorgen al het stuc- en schilderwerk en zorgen ervoor dat deze vakmensen qua planning op het juiste moment aan het werk gaan. Wij bieden u op het gebied van stucen en schilderen absoluut de hoogste kwaliteit: met één aanspreekpunt en een zeer strakke planning!

stucwerk, spachtelpoets,
schuurwerk

Caan installatie & afbouw verzorgt onder andere stucwerk, spachtelpoets, schuurwerk voor plafonds, sierpleister en al het tegelwerk in en rondom uw huis. Voor een passende, vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Contact