Ventilatie & Airconditioning

Uw woning is onderhevig aan allerlei bronnen van vocht, deze bronnen zijn afkomstig van dagelijkse activiteiten. Ademen, koken, douchen, allemaal aspecten waardoor uw binnenklimaat mogelijk niet optimaal is. Dit kan op langere termijn gevolgen hebben voor uw gezondheid en die van anderen in uw woning.

Binnenklimaat

Om toch een gezond binnenklimaat te garanderen, is goede woningventilatie van groot belang. Caan installatie & afbouw werkt met ventilatiesystemen van het merk Itho, waardoor uw binnenklimaat optimaal is. Wij kunnen de mogelijkheden voor een compleet nieuw luxe systeem of een uitbreiding hiervan met u bespreken. Tevens behoort het schoonmaken van deze systemen tot onze werkzaamheden. Veel mensen vergeten dit aspect of zijn hier niet van op de hoogte, maar een goede reiniging is ook essentieel voor de juiste ventilatie.

Airconditioning
installeren

Wij zijn tevens in staat om systemen met betrekking tot airconditioning te installeren of uit te breiden. Ook voor dit aspect leveren wij maatwerk en kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste binnenklimaat voor uw woning.

Contact