VENTILATIE EN AIRCONDITIONING

In een moderne woning is een goed functionerende mechanische ventilatie onmisbaar. Woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat ventilatie noodzakelijk is voor een gezond binnenklimaat. Schone lucht in huis met behulp van een mechanische installatie is voor iedereen van groot belang. Daarvan zijn de vakmensen van Caan Installatie & Afbouw ook hiervan zeer goed op de hoogte. Een mechanische ventilatie aanleggen is daarom voor ons geen enkel probleem. Wij weten precies aan welke eisen een mechanische ventilatie moet voldoen.

Binnenklimaat

Om toch een gezond binnenklimaat te garanderen, is goede woningventilatie van groot belang. Caan installatie & afbouw werkt met ventilatiesystemen van het merk Itho, waardoor uw binnenklimaat optimaal is. Wij kunnen de mogelijkheden voor een compleet nieuw luxe systeem of een uitbreiding hiervan met u bespreken. Tevens behoort het schoonmaken van deze systemen tot onze werkzaamheden. Veel mensen vergeten dit aspect of zijn hier niet van op de hoogte, maar een goede reiniging is ook essentieel voor de juiste ventilatie.

Merken ventilatie systemen

Caan Installatie & Afbouw is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van alle bekende merken op het gebied van (mechanische) ventilatie en luchtbehandelingssystemen. Dat zijn onder andere Itho, Orcon, Buva, Ducoblox en meer. Onze installateurs zorgen voor een optimaal werkende ventilatie met afvoerroosters op de juiste locaties om het binnenklimaat gezond te houden. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanpassen en onderhouden van bestaande installaties.

Airco installeren

Met de almaar stijgende zomertemperaturen, merken we dat het wel zeer prettig is om in een gekoelde omgeving te kunnen wonen en werken. Dan is een airco kopen en laten plaatsen een heel goede oplossing. Ook voor advies over en het installeren van een goede airco kunt u bij Caan Installatie & Afbouw terecht. Wij informeren u graag over het beste airco systeem voor uw situatie. Naast aansluiten, kunt ook ook het plaatsen en onderhouden van uw airco gerust aan ons overlaten. Bel ons voor een afspraak om de mogelijkheden van een airco voor uw woning te bekijken.

LET OP: CERTIFICERING VEREIST!

Om een airconditioningsysteem te mogen installeren en onderhouden, moet de monteur gecertificeerd zijn en het bedrijf ook. Dat heeft alles te maken met het werken met F-gassen die in airco systemen zitten. Dit vraagt om milieutechnische redenen de nodige aandacht. Caan Installatie & Afbouw is gecertificeerd voor de installatie en het onderhoud van airconditioningsystemen.

Contact