VERLICHTINGSINSTALLATIES

De verlichting in huis bepaalt in belangrijke mate uw woongenot. De juiste verlichting in uw woning draagt bij aan een fijne sfeer in uw woning. Ook de manier van het in- en uitschakelen van de verlichting draagt in grote mate bij aan de ideale woonbeleving. De verlichting specialisten van Caan Installatie & Afbouw adviseren u graag over de beste verlichtingsinstallatie voor uw woning.

Bij de bouw, verbouw of renovatie van uw woning, is het altijd verstandig om uitgebreid stil te staan bij de verlichting in uw huis. U heeft dan immers alle mogelijkheden om de verlichting in uw huis aan te passen en te moderniseren, zoals u dat wilt. Wilt u andere verlichting in uw woonkamer, of wilt u volledige overstappen op Led-verlichting? Dit is natuurlijk hét uitgelezen moment om de precieze plaats van inbouwarmaturen voor de verlichting te bepalen en alle leidingen netjes weg te werken.

LICHTPLAN MAKEN

Kunnen wij een lichtplan voor u maken? Wij adviseren u met onze uitgebreide kennis en ervaring in verlichting over de mogelijkheden voor uw woning. Dat zijn er vaak veel meer dan u in eerste instantie verwacht. Als wij een lichtplan maken voor u, zetten we alle mogelijkheden voor de perfecte verlichting op een rijtje en komen bij u met een voorstel. Na akkoord kunnen wij dit lichtplan voor u installeren.

Neem direct contact met ons op
Contact