ZONNE-ENERGIE

Steeds meer mensen in Nederland laten voor hun stroomvoorziening zonnepanelen installeren. Logisch, want zonne-energie is de meest gemakkelijke toepassing van voordelige en duurzame energie. Wilt u ook zonnepanelen laten installeren? De installateurs van Caan Installatie & Afbouw, zorgen ervoor dat ook u na de vakkundige installatie van zonnepanelen op uw dak probleemloos kunt profiteren van de onuitputtelijke energiebron die de zon is. Zeker omdat de energieprijzen hard stijgen is het installeren van zonnepanelen geen overbodige luxe. Bovendien zijn er regelmatig overheidssubsidies beschikbaar voor het verduurzamen van woningen. Dat maakt zonnepanelen aanleggen wel zeer aantrekkelijk.

Wij plaatsen zonnepanelen voor woningen en bedrijven

Maar wat is zonnestroom installatie? Om zonne-energie op te vangen en om te zetten in de elektriciteit die je in je huis kunt gebruiken is een zonnestroomsysteem nodig. Dit systeem kan bestaan uit zonnepanelen.

Hoe duurzaam is zonne-energie?

Zonne-energie is een duurzame manier om energie op te wekken. De belangrijkste reden hiervoor is dat er geen CO2 wordt uitgestoten bij het omzetten van de zonne-energie in elektriciteit. Het is natuurlijk wel zo dat de productie van zonnepanelen energie wordt verbruikt en dus CO2 wordt uitgestoten. Maar die uitstoot is snel goedgemaakt ten opzichte van fossiele brandstoffen. In het proces dat plaatsvindt van zonnestralen tot stroom wordt namelijk geen enkele schadelijk stof uitgestoten. Informeer naar de mogelijkheden die passend zijn in u situatie.

Daglicht voldoende voor zonnepanelen

Zonne-energie uit zonnepanelen is overigens een term die de lading niet helemaal dekt. Voor het opwekken van zonne-energie heeft u de zon eigenlijk helemaal niet nodig. Daglicht is eigenlijk al voldoende om zonne-energie of zonnestroom op te wekken. Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor de installatie van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op en we maken snel een berekening voor u. Zonnepanelen laten installeren is een investering die u in tijden van snel stijgende energieprijzen heel vlot heeft terugverdiend!

Contact