E – W Monteur

elektricien

Vacature E – W Monteur

Caan installatie & afbouw is op zoek naar een E/W-monteur.

Over ons:
Caan installatie & afbouw: uw totale project onder één dak. De slogan zegt het al, wij voorzien namelijk in vrijwel alles omtrent het uitvoeren van bouwprojecten. Van CV installatie- en onderhoud, tegel, stucwerk en elektra, tot complete renovaties en loodgietersklussen. Onze standplaats is Ermelo, maar we zijn werkzaam in het hele land.
Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste E/W- monteur om ons team te komen versterken.

Over jou:
Je hebt een MBO-diploma Techniek (minimaal niveau 3) op zak, je bent leergierig en van nature een enthousiast persoon. Omdat wij een snelgroeiend bedrijf zijn, verwachten we van je dat je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. Ben jij net klaar met je opleiding en op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan als E/W monteur? Dan nodigen we je natuurlijk ook van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod:
Wij bieden je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je gedreven en een harde werker, wil je graag leren. Caan installatie & afbouw hecht veel waarde aan kennis en kwaliteit van onze werknemers. Daarom krijg je ook regelmatig de kans om d.m.v. cursussen je technieken up to date te houden.

Solliciteren of meer informatie?
Voel jij je aangesproken door deze vacature? Twijfel niet, en stuur jouw sollicitatie met CV naar administratie@caaninstallatie.nl. Vermeld als onderwerp graag de tekst: “Sollicitatie E/W- monteur [JOUW NAAM]”.

Wij kijken uit naar je CV.

 


Direct Solliciteren
Wanneer u dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.