Vind snel een ervaren elektriciën

Op zoek naar een ervaren elektriciën? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Caan installatie & afbouw. Als veelzijdig bedrijf bieden wij u diverse werkzaamheden aan. Hierbij kunt u onder meer denken aan het installeren van verlichting, cv onderhoud en het uitvoeren van stucwerk.

Grote en kleine werkzaamheden

Als ervaren elektriciën kunnen wij tal van werkzaamheden op het gebied van elektra voor u uitvoeren. Wij bieden u uitkomst voor zowel grote als kleine werkzaamheden op het gebied van elektra. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • het moderniseren van een groepenkast
  • het aanleggen van aparte groepen voor bijvoorbeeld keukenapparatuur
  • complete keukeninstallaties aanleggen
  • het aanleggen van stroompunten of medianetwerken

Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over slimme, kostenbesparende oplossingen op het gebied van elektra.

Flexibel en klantgericht

Wanneer u ons als elektriciën wilt inschakelen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u op het gebied van de verschillende elektra aspecten in en rondom uw woning. Hierbij stellen wij ons flexibel op en luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften. Zo kunnen wij een project realiseren dat geheel aan uw wensen voldoet. Wij verzekeren u dan ook dat wij u een oplossing bieden de bij u en uw woning past.

Prachtige, warme LED-verlichting

Als ervaren elektriciën zorgen wij ook voor een goede verlichting, welke sfeer brengt in uw woning. Zo hebben wij ons onder meer gespecialiseerd in LED verlichting. Hiermee zorgen wij voor sfeer in en rondom uw woning. LED verlichting is tegenwoordig verkrijgbaar in tal van kleuren. U kunt dan ook de kleur kiezen die bij uw inrichting past. Dankzij de LED verlichting die wij bij uw woning aanbrengen creëren wij een prachtige, warme sfeer en daalt uw energierekening.

Op zoek naar een ervaren elektriciën? Neem snel contact op!

Bent u op zoek naar een ervaren elektriciën en wilt u Caan installatie & afbouw inhuren? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag een keer bij u langs om te bekijken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Via onze website is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend dus u zit nog helemaal nergens aan vast. Wij zijn een zeer flexibele elektriciën die u altijd kunt inschakelen.

Contact