Afbouw Harderwijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Installatiebedrijf

Afbouw in Harderwijk

Caan Installatie & Afbouw werd opgericht in 2011. Inmiddels bestaan we dus alweer ruim een decennium, waarin we zijn uitgegroeid tot dé afbouw specialist in Harderwijk, die meerdere disciplines beheerst. Zowel voor timmerwerk, afbouw, elektra als montage kunt u bij ons terecht. Dit stelt ons in staat om afbouw projecten van A tot Z in eigen beheer uit te voeren, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken. Voor u betekent dit korte lijnen, vakwerk, een scherp tarief en een snelle oplevering.

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Alles voor afbouw in Harderwijk onder één dak

Het grote voordeel van al deze expertises onder één dak, betekent dat we een project van A tot Z voor u kunnen uitvoeren. Dat is erg prettig omdat u dan maar één aanspreekpunt heeft, die altijd volledig op de hoogte is van de afbouw van uw project in Harderwijk. Ook stelt dit ons in staat om strak te plannen, waardoor alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Zo kunt u snel genieten van het eindresultaat. Dit maakt ons ook flexibel bij tegenvallers, omdat we met de werkzaamheden kunnen schuiven.

Scherpe tarieven en de beste materialen

Tijdens onze afbouw projecten in Harderwijk werken we altijd met ervaren vakmensen, A-merken en materiaal van topkwaliteit. Dankzij onze strakke planning besparen we echter ook kosten, waardoor we altijd topkwaliteit kunnen leveren tegen een concurrerend tarief.

Duidelijke afspraken

Voorafgaand maken we heldere afspraken over de afbouw werkzaamheden en uw budget. Dit verwerken we allemaal in een transparante offerte. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Pas af als u tevreden bent

Voor ons is uw project in Harderwijk pas af wanneer u helemaal tevreden bent. Wilt u tijdens het project toch nog iets laten aanpassen? Dan is dat geen enkel probleem. We beschikken over voldoende capaciteit om hier flexibel mee om te gaan. Extra werk wordt daarom altijd binnen een realistisch tijdsbestek gepland en voor u gerealiseerd in Harderwijk.

Ook wanneer u niet helemaal tevreden bent, horen we het graag. Dan komen we gewoon terug om dit te bespreken en lossen we het zo snel mogelijk voor u op.

Mogen we ook uw project uitvoeren?

Mogen wij ook uw afbouw in Harderwijk realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt rekenen op deskundig advies en een transparante offerte. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier. Stuur ons een mail via info@caaninstallatie.nl. Of pak de telefoon en bel ons op +31 (0)341 428 444.

Contact