Installatiebedrijf Harderwijk

Loodgieter of installateur gezocht? Bent u op zoek naar een elektriciën, stukadoor, loodgieter, tegelzetter of installatiebedrijf in Harderwijk? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij bieden onze diensten onder meer in de regio Harderwijk aan.

CV onderhoud in Harderwijk

Naast renovatie en verbouwen zijn wij ook een erkende installateur van diverse Remeha cv ketels. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf in Harderwijk voor cv onderhoud dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij vinden al snel een passende cv ketel voor uw woning.

Een badkamer verbouwen in Harderwijk?

Wilt u graag uw badkamer verbouwen? Ook dan kunnen wij dit voor u doen bij u in Harderwijk. Bij ons bent u op de juiste plek voor het verbouwen van een badkamer of de installatie van een toilet. Het maakt hierbij niet of het om een kleine of grote ruimte gaat. Wij zijn bereid om aanpassingen te doen in het ontwerp, zodat uw badkamer er helemaal naar uw wensen uit komt te zien. Wij helpen u dan ook om de badkamer of toiletruimte van uw dromen te realiseren. Ook de werkzaamheden van een tegelzetter, loodgieter of stukadoor kunt u aan ons overlaten.

Efficiënt installatiebedrijf

Caan installatie & afbouw is een installatiebedrijf dat alle werkzaamheden zelf uitvoert. Zo hoeft u dus niet steeds een ander bedrijf in te schakelen. Iets dat bij de meeste bedrijven wel het geval is. Voor de meeste renovaties en verbouwingen geldt namelijk dat er voor verschillende werkzaamheden elke keer weer een ander bedrijf ingehuurd moet worden. Dit kan leiden tot onnodige kosten en een lange looptijd. Bij ons is dat niet zo. Dankzij onze grote kennis zorgen wij voor een snelle oplevering en een goed eindresultaat in uw woning Harderwijk. Zo hebben we onder meer ervaring in cv ketel onderhoud, renovaties, en kunnen we een badkamer verbouwen.

Elektriciën nodig? Neem vandaag nog contact op

Meer weten over onze diensten als o.a. elektriciën in de regio Harderwijk? Neem vandaag dan nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor de verbouwing of de renovatie door te spreken. U kunt ons bereiken via +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Tevens is het ook mogelijk om via deze website geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, bent u helemaal nergens aan verbonden. Als flexibel bedrijf in Harderwijk zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van renovatie, allerlei tegelzetter, stukadoor en andere werkzaamheden als installatiebedrijf.

Contact