Voor al uw installatie- en afbouw werkzaamheden in Harderwijk

Wilt u in Harderwijk een cv-installatie aanleggen, elektra laten vernieuwen of gas-, water-, of rioleringswerkzaamheden laten uitvoeren? Of heeft u plannen voor zonnepanelen of een airconditioning in uw woning of bedrijf? Voor deze en meer installatiewerkzaamheden kunt u terecht bij Caan Installatie & Afbouw. Als allround installatiebedrijf voeren wij in Harderwijk de meest uiteenlopende werkzaamheden uit, waarmee u uw pand compleet kunt maken, moderniseren of verduurzamen. Wij zijn van alle markten thuis. Dus bijvoorbeeld ook voor stuc- en schilderwerken en loodgieterswerkzaamheden. Lees hieronder meer over de diensten die wij u als installatiebedrijf in Harderwijk kunnen bieden. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een offerte!

Installatiebedrijf

Diensten van Caan Installatie en & Afbouw in Harderwijk

In Harderwijk kunt u ons inschakelen voor vele soorten installatie- en afbouwwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in vele vakgebieden. Van cv-installatie tot elektrotechniek. En van het installeren van verlichting tot het installeren van een airco of warmtepomp, wij doen het allemaal! Ons team bestaat uit gekwalificeerde, ervaren vakmensen die alle ins en outs in het installatiewerk tot in de kleinste puntjes beheersen. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking door het vakwerk dat wij zonder uitzondering leveren. We doen elk project namelijk bij voorkeur in één keer helemaal goed! Caan Installatie & Afbouw is het installatiebedrijf in Harderwijk dat graag voor u klaarstaat! Op het gebied van:

  • Sanitair: installatie en verbouwen van badkamer en toilet
  • Installatie van gas- en waterleidingen en riolering
  • Tegelzetwerk
  • Aanleggen/aanpassen elektra
  • Aanleg duurzame energievoorzieningen (zonnepanelen en/of warmtepomp)
  • Aanleg en onderhoud van cv-installatie
  • Installatie en onderhoud ventilatie en airconditioning
  • Aanbrengen van gietvloeren
  • Stucwerk en schilderwerkzaamheden
  • Glas zetten

Wij verzorgen alle genoemde werkzaamheden van uw bouw- of verbouwproject. Dat doen we grotendeels in eigen beheer. Soms schakelen we daar gespecialiseerde bouwpartners voor in. Allemaal vakmensen, net als onze medewerkers! Onderstaand enkele voorbeelden van onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Harderwijk.

Badkamer verbouwen zoals u dat wilt

Wilt u graag uw badkamer verbouwen, maar ontbreekt het u aan de juiste kennis en/of vaardigheden om dat karwei zelf uit te voeren? Schakel dan onze vakmensen in! Wij maken voor u een toiletruimte of badkamer naar uw wensen. Een badkamer verbouwen doen wij altijd snel en vakkundig. Binnen een aantal dagen geniet u van uw droombadkamer en/of toilet in uw woning in Harderwijk.

Veelzijdige elektriciens

Als allround installatiebedrijf in Harderwijk kunt u ons ook inschakelen voor zowel kleine als grote werkzaamheden op het gebied van elektra. Zo kunnen wij onder meer uw groepenkast vernieuwen, aparte groepen installeren en aanleggen en stroompunten of medianetwerken aanleggen. Verder bieden wij u ook besparende oplossingen op het gebied van elektra.

Cv-onderhoud in de regio Utrecht

Ook als u een erkende cv-installateur in Harderwijk nodig hebt, zijn wij er voor u. Wij zijn erkend installateur van Remeha-ketels. Wij installeren een passende cv-ketel voor u in uw woning.

Vakkundige loodgieter

Als veelzijdig en servicegericht installatiebedrijf voeren wij in Harderwijk ook werkzaamheden uit die gerelateerd zijn aan water. U kunt ons dan ook inhuren voor allerhande loodgieterswerkzaamheden. Onze deskundige vakmensen komen bij u langs voor reparaties aan gas- en waterleidingen en/of leggen geheel nieuwe systemen aan die volledig op maat zijn afgestemd op uw woning.

Ventilatie en airconditioning

In een moderne woning is tegenwoordig een goed functionerende mechanische ventilatie vrijwel onmisbaar. Nieuw woningen zijn zodanig goed geïsoleerd dat ventilatie noodzakelijk is om een gezond binnenklimaat in stand te houden. Schone lucht in huis dankzij een mechanische installatie is voor iedereen van groot belang. Mechanische ventilatie aanleggen in uw woning is daarom voor ons geen enkel probleem. Wij zijn uitstekend op de hoogte van waaraan een mechanische ventilatie moet voldoen.

Afbouw: stuc- en schilderwerk

Als het gaat om afbouw bij een bouwproject in Harderwijk dan gaat het uiteraard ook om vakkundig stucwerk en schilderwerk. Dat is bovendien het meest zichtbaar bij een verbouwing. Het is namelijk het slotstuk. Wat dat betreft zijn wij ook een erkend schildersbedrijf. Ook stucwerk kunt u door ons laten verzorgen. Wij leveren u gegarandeerd strakke muren en perfect schilderwerk waarmee u vele jaren vooruit kunt.

Contact met Caan Installatie & Afbouw

Neem gerust contact met ons op als u één of meerdere hierboven genoemde werkzaamheden door ons installatiebedrijf bij u in Harderwijk wilt laten uitvoeren. Dus voor een badkamer of toilet verbouwen en andere installatiewerkzaamheden in Harderwijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0341 428 444 en via de e-mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, tegelzetter en loodgieter in Harderwijk en de rest van Nederland.