Installatiebedrijf Hierden

Op zoek naar een installateur, elektriciën of loodgieter? Voor een elektriciën, loodgieter, tegelzetter of installatiebedrijf in Hierden bent u bij Caan installatie & afbouw aan het goede adres. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf dat diverse werkzaamheden voor u uitvoert, zoals stucwerk en het installeren van sanitair en verlichting. Wij zijn in Harderwijk gevestigd, maar bieden onze werkzaamheden ook aan in Hierden.

Badkamer verbouwen in Hierden?

Wilt u uw badkamer verbouwen of renoveren? Dan doen onze vakmannen dit voor u. Bij ons kunt u dan ook terecht voor het verbouwen van de badkamer of de installatie van een toilet. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring en beschikken over voldoende kennis om de badkamer of toiletruimte van uw dromen te realiseren. Ze houden zich aan een strakke planning, zodat u niet lang in de rotzooi zit. U kunt dan ook al snel genieten van uw nieuwe badkamer of toilet in uw woning in Hierden.

Vind een loodgieter in Hierden

U kunt ook bij Caan installatie & afbouw terecht als u op zoek bent naar een loodgieter in Hierden. Wij installeren uw keuken, leggen een buitenkraan aan, sluiten uw wasmachine aan of leggen uw leidingen om. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om zowel reparaties als compleet nieuwe systemen te verzorgen welke volledig op uw woning zijn afgestemd. Ook cv onderhoud kunnen wij voor u uitvoeren. Als wij uw leidingen aanleggen of repareren of een cv ketel plaatsen dan bent u verzekerd van een perfecte aanleg.

Full service installatiebedrijf

Wij zijn een flexibel installatiebedrijf bij Hierden dat alle werkzaamheden zelf uitvoert. Wij zijn dus van alle markten thuis. Zo kunnen wij o.a. uw cv ketel onderhouden maar ook stukadoor of tegelzetter werkzaamheden verzorgen. Dit betekent dat u niet voor elke klus zoals, cv onderhoud of een wand betegelen, een ander bedrijf hoeft in te schakelen. Dit leidt dus niet tot onnodig hoge kosten, een lange doorlooptijd of misverstanden. Dankzij onze kennis zorgen wij voor een snelle oplevering van uw project en een perfect eindresultaat voor u in Hierden.

Mogelijkheden voor een renovatie? Neem contact op

Wilt u ons inhuren voor een verbouwing of renovatie aan uw woning of een deel van uw woning in Hierden? Of zoekt u een stukadoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden voor de renovatie of verbouwing door te spreken. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@caaninstallatie.nl of bel naar +31 (0)341 428 444. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Aangezien wij een flexibel installatiebedrijf zijn, bieden wij onze diensten door heel Nederland aan. U kunt ons dus ook inhuren voor een project in Hierden.

Contact