Installateur voor Ermelo en omgeving

Heeft u een installateur in Ermelo nodig? Wie op zoek is naar een betrouwbare partner in de installatietechniek, is bij Caan Installatie & Afbouw aan het juiste adres! Wij werken met de beste vakspecialisten en hoogwaardige producten en materialen. Hierdoor kunnen we u de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking garanderen! Elk project dat we doen, doen we graag in één keer helemaal goed. Of dit nu het installeren van (LED) verlichting is, sanitair installatie of zonnestroom installatie. Wij zijn ontzettend veelzijdig en kunnen u ook helpen met een cv-installatie, ventilatie en airconditioning, een waterpomp of gas, water en riolering. Met ons als uw installateur in Ermelo weet u zeker dat uw installatiewerkzaamheden piekfijn in orde komen!

Installatiebedrijf

De beste installateur voor regio Ermelo!

Door ons in te schakelen als installateur in Ermelo, bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We werken altijd efficiënt, zonder wachttijden. U kunt dus snel van het resultaat genieten. Daarbij hebben we voor elke situatie een oplossing. We zijn een veelzijdig installatiebedrijf, dat al uw installatiewerkzaamheden kan uitvoeren. We geven u één contactpersoon. Uw contactpersoon houdt op de hoogte van de vorderingen en alles voor u regelen, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Bij Caan Installatie & Afbouw zijn we breed en multifunctioneel inzetbaar voor complete aanbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. We zorgen er altijd voor dat alles keurig in orde komt. De voordelen van ons als installateur in Ermelo, zijn:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Laat uw cv-ketel installeren door een ervaren installateur in Ermelo

Moet er bij u in Ermelo een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd worden? Caan Installatie & Afbouw is erkend Remeha cv-ketel installateur. Wij kunnen u dus voorzien van een energiezuinige Remeha cv-ketel. Deze wordt vakkundig door onze installateur in Ermelo geïnstalleerd. Daarbij kunt u uw cv-ketel ook door ons laten onderhouden, zodat u zeker weet dat deze optimaal blijft werken. U wilt immers wel warm kunnen blijven douchen en in de winter niet in de kou hoeven te zitten. Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af, dan zorgen wij voor het onderhoud! En indien er onverhoopt toch iets niet werkt, zijn we snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Nieuwe badkamer of toiletruimte?

Wilt u uw badkamer of toilet laten verbouwen? En wilt u dit het liefst laten doen door één partij? Caan Installatie & Afbouw kan de gehele verbouwing verzorgen. Zo kunnen wij, indien nodig, de bestaande leidingen vernieuwen en nieuwe installeren. Maar we kunnen ook uw muren stucen en/of uw wanden betegelen. Ten slotte zal onze installateur in Ermelo alle badkamer- en toiletmeubels installeren om de ruimte helemaal af te maken. Uiteraard geheel naar wens!

Gas, water en riolering installeren

Ook voor het installeren van gas, water of een riolering, kunt u bij ons terecht. Wij zijn in staat om compleet nieuwe systemen aan te leggen, maar ook vakkundige reparaties te verzorgen. Met ons als uw installateur in Ermelo, bent u zeker van een optimale aanleg op het gebied van gas, water en riolering, volledig afgestemd op uw woning en woongedrag!

Energiezuinig wonen met zonnestroom of een warmtepomp

Energiezuinig wonen wordt steeds meer de norm. Wilt u investeren in zonnestroom? Of in een warmtepomp? Voor de installatie kunt u ons als installateur in Ermelo inschakelen. Investeren in zonnestroom is, net als investeren in een warmtepomp, een investering die u in tijden van snel stijgende energieprijzen vlot heeft terugverdiend.

Ventilatie en airconditioning

Ook voor het aanleggen van een mechanische ventilatie of het installeren en onderhouden van een airco, zijn wij dé installateur voor Ermelo en omgeving. Een goed functionerende mechanische ventilatie is onmisbaar in moderne woningen. Hiermee zorgt u namelijk voor een gezond binnenklimaat. Wij weten aan welke eisen uw mechanische ventilatie moet voldoen en kunnen u hier uitstekend over adviseren.

Creëer sfeer met de juiste verlichting

Wilt u nieuwe verlichting in Ermelo laten installeren? Zoals energiezuinige LED-verlichting? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Creëer een gezellige sfeer in huis met de juiste verlichting, geïnstalleerd door onze installateur in Ermelo!

Elektrotechnische werkzaamheden zijn geen probleem voor ons!

Moet er bij u thuis krachtstroom worden aangelegd, elektra worden aangelegd of een aanpassing in uw meterkast worden gedaan? Caan Installatie & Afbouw verzorgt al uw elektrotechnische werkzaamheden. U kunt op onze uitgebreide kennis, kunde en kwaliteiten vertrouwen. Voor het aanleggen of vernieuwen van uw elektra in Ermelo, kunt u op onze installateur rekenen!

Installateur in Ermelo nodig? Bel Caan Installatie & Afbouw

Caan Installatie & Afbouw kan uw gehele bouwproject verzorgen. Wij zijn een ontzettend veelzijdige installateur voor Ermelo en omgeving en kunnen veel voor u betekenen op het gebied van installatiewerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Wij zijn een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Ermelo!

Contact