Professionele installateur voor Harderwijk en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren installateur in Harderwijk of omgeving? Voor het laten installeren van een nieuwe CV-ketel, (LED) verlichting, ventilatie en airconditioning of andere installatiewerkzaamheden? Caan Installatie & Afbouw is een veelzijdig installatiebedrijf dat ervoor zorgt dat alles piekfijn in orde komt. Ook voor het installeren van sanitair, zonnestroom, een warmtepomp of gas, water en riolering, kunt u bij ons terecht. Wij werken altijd met de beste vakspecialisten en hoogwaardige producten en materialen. Daardoor bent u met ons als installateur in Harderwijk verzekerd van de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking. Alles wat wij doen, doen wij graag in één keer helemaal goed. Wij zijn uw betrouwbare partner in de installatietechniek.

Installatiebedrijf

Kies voor ons als installateur in Harderwijk!

Wie een installateur in Harderwijk nodig heeft, is bij Caan Installatie & Afbouw aan het juiste adres! Wij hebben veel verstand van installatietechniek en kunnen al uw installatiewerkzaamheden uitvoeren. Voor elke situatie, hebben wij een passende oplossing. En dat terwijl we u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden! We werken altijd efficiënt, zonder wachttijden. Hierdoor kunt u snel van het resultaat genieten. Daarbij krijgt u één contactpersoon van ons. Uw contactpersoon zal alles voor u regelen en u op de hoogte houden van de vorderingen, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Wij zijn breed en multifunctioneel inzetbaar voor complete aanbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Met ons als uw installateur in Harderwijk weet u zeker dat alles keurig in orde komt. Verder zijn onze voordelen:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Cv-installateur voor regio Harderwijk

Voor zowel het installeren van als onderhoud aan een cv-ketel, kunt u bij ons terecht. Wij zijn een erkend Remeha cv-ketel installateur. U kunt dus door onze installateur in Harderwijk een energiezuinige Remeha cv-ketel laten installeren. Wij zorgen voor een vakkundige installatie. Daarbij kunnen we uw cv-ketel dus ook onderhouden, zodat deze in optimale staat blijft. Zo kunt u altijd warm douchen en hoeft u in de winter niet in de kou te zitten! En mocht er onverhoopt toch iets niet goed werken, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe in Harderwijk om het probleem te verhelpen.

Laat uw badkamer of toilet naar wens verbouwen

Is het de hoogste tijd voor een badkamerverbouwing? Of wilt u uw toiletruimte eens grondig aanpakken? Wij nemen de volledige verbouwing op ons. Indien nodig vernieuwen we de bestaande leidingen of installeren we nieuwe. Daarnaast kunnen we de muren stucen en/of de wanden betegelen. En het installeren van alle badkamer- en toiletmeubels? Dat kunt u met een gerust hart aan onze installateur in Harderwijk overlaten. Wij maken de ruimte helemaal af. Uiteraard geheel volgens uw wensen.

Het installeren van gas, water en riolering

Tot onze werkzaamheden behoort ook het installeren van gas, water en riolering. Schakel onze installateur in Harderwijk in voor het aanleggen van compleet nieuwe systemen of een vakkundige reparatie. Wij bieden u een optimale aanleg op het gebied van gas, water en riolering, gericht op uw woning en woongedrag.

Kies voor zonnestroom en een warmtepomp

Wilt u energiezuinig gaan wonen? Dan is overstappen op zonnestroom of een warmtepomp aanschaffen een goed begin! Voor het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp, kunt u op onze installateur rekenen. In Harderwijk is zonnepanelen of een warmtepomp laten installeren een investering die u in tijden van snel stijgende energieprijzen vlot heeft terugverdiend!

Een gezond binnenklimaat dankzij ventilatie en airconditioning

Een gezond binnenklimaat in uw woning in Harderwijk is van groot belang. Hiervoor is een goede mechanische ventilatie nodig. Wij kunnen deze voor u aanleggen. We weten precies aan welke eisen de mechanische ventilatie moet voldoen. Daarnaast kunt u ook bij onze installateur terecht als u airconditioning wilt laten installeren. Wij kunnen uw airconditioning ook voor u onderhouden!

(LED) verlichting

Met de juiste verlichting kunt u een gezellige sfeer in huis creëren. Schakel ons in als installateur in Harderwijk en u weet zeker dat uw verlichting goed geïnstalleerd wordt. Wij kunnen uw woning ook voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Aan u de keuze!

Elektrotechnische installateur in Harderwijk nodig?

Krachtstroom aanleggen, elektra aanleggen en aanpassingen in uw meterkast. Voor al deze elektrotechnische werkzaamheden kunt u onze installateur in Harderwijk inschakelen. U kunt op onze uitgebreide kennis, kunde en kwaliteiten vertrouwen. Het aanleggen of vernieuwen van uw elektra, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Contact met Caan Installatie & Afbouw

Heeft u een installateur in Harderwijk nodig? Wij kunnen veel voor u betekenen op het gebied van installatietechniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw kan volledige bouwprojecten verzorgen. Wij zijn een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Harderwijk!

Contact