Voor installatie- en afbouw werkzaamheden in Apeldoorn

In Apeldoorn kunt u een allround installatiebedrijf inschakelen om een cv-installatie aan te leggen, een elektrisch systeem te vernieuwen, gas-, waterleidingen en rioleringen te repareren of als u plannen hebt voor zonnepanelen, een warmtepomp of airconditioning in uw woning of bedrijf. U kunt dan altijd rekenen op de ervaring en kennis van Caan Installatie & Afbouw. Wij zijn een zeer veelzijdig installatiebedrijf dat in Apeldoorn voor u de meest uiteenlopende werkzaamheden kan uitvoeren om uw pand te moderniseren en/of te verduurzamen. We verzorgen vele soorten installatiewerkzaamheden en ook stuc-, schilder- en loodgieterswerk. Hieronder leest u meer over de vele werkzaamheden die ons installatiebedrijf in Apeldoorn voor u kan uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, voor advies of het aanvragen van een offerte!

Installatiebedrijf

Onze diensten

U kunt in Apeldoorn op ons installatiebedrijf rekenen voor vele installatie- en afwerkingsdiensten. Wij hebben expertise in vele vakgebieden; van cv-installatie tot elektrotechniek, van verlichtingsinstallatie tot airco- en warmtepompinstallaties. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen met uitgebreide kennis van en over installatiewerk. Bij ons kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking van elk project dat we uitvoeren. Caan Installatie & Afbouw is het toonaangevende installatiebedrijf in Apeldoorn voor:

  • Ventilatie en airconditioning installatie en onderhoud
  • Gas-, water- en rioleringsinstallaties
  • Stuc- en schilderwerk
  • Sanitaire installatie en badkamerrenovatie
  • Glaszetten
  • Tegelwerk
  • Duurzame energievoorzieningen (zonnepanelen en warmtepompen)
  • Gietvloer plaatsen
  • Elektrische installatie en aanpassingen
  • Cv-installatie en onderhoud

Wij verzorgen alle hierboven genoemde werkzaamheden voor uw bouw-, afbouw- of renovatieproject. Dat doen we uiteraard in eigen beheer, maar soms werken we samen met gespecialiseerde bouwpartners. Al onze medewerkers en die van onze partners zijn vakkundige professionals. Hieronder geven we enkele voorbeelden van werkzaamheden die we als installatiebedrijf in Apeldoorn voor u kunnen uitvoeren.

Badkamerrenovatie op maat

Wilt u uw badkamer vernieuwen, maar heeft u geen twee rechterhanden? Schakel dan onze vakmensen in! Wij maken voor u een badkamer of toilet zoals u die graag wilt hebben. Badkamer verbouwingen doen we snel en vakkundig. Zo weet u zeker dat u binnen enkele dagen reeds geniet van de door u gedroomde badkamer in Apeldoorn.

Tegelwerkzaamheden

Als het gaat om het betegelen van de wanden en vloeren van uw badkamer en/of toilet in Apeldoorn, kunt u natuurlijk altijd zelf uw tegels uitkiezen. En welke tegels u daarvoor ook kiest; onze tegelzetter zorgt ervoor dat uw wandtegels en vloertegels tot in de perfectie worden geplaatst. Ook als het gaat om tegels van de grootste tegelafmetingen tot en met 1.20 bij 2.60 meter! Onze tegelzetters zijn ervaren vakmensen die het tegelwerk nauwkeurig voor u verzorgen. Dus ongeacht de afmetingen of dikte van de tegels, het legpatroon, met of zonder voeg: deze vakmensen kennen de kneepjes van het vak. Ook voor advies over de vele mogelijkheden inzake tegelwerk voor badkamers en toiletruimtes kunt u bij ons installatiebedrijf in Apeldoorn terecht.

Ervaren elektriciens

Op ons allround installatiebedrijf kunt u in Apeldoorn altijd rekenen voor de uitvoering van kleine en grote elektra projecten. Zo vernieuwen wij uw groepenkast, installeren we extra groepen en stopcontacten en leggen we data-netwerken aan. Ook over energiebesparende oplossingen kunnen we u informeren en adviseren.

Cv-onderhoud in Apeldoorn

Als u een erkend cv-installateur in Apeldoorn nodig heeft, staan wij natuurlijk ook voor u klaar als installatiebedrijf in Apeldoorn. Zo zijn wij erkend installateur van Remeha-ketels en installeren we altijd een passende cv-ketel die aansluit op het volume van uw pand.

Deskundige loodgieters

Als veelzijdig en klantgericht installatiebedrijf voeren wij in Apeldoorn ook loodgieterswerkzaamheden uit. U kunt ons inschakelen voor reparaties aan gas- en waterleidingen en de installatie van op maat gemaakte systemen voor uw woning.

Ventilatie en airconditioning

Een goed werkend mechanisch ventilatiesysteem is tegenwoordig onderdeel van nieuwbouwwoningen. Deze zijn zo goed geïsoleerd dat dit absoluut nodig is. Wij hebben veel ervaring met het installeren van mechanische ventilatie. U weet dan zeker dat u altijd een gezond binnenklimaat in uw woning heeft en behoudt. Wij weten aan welke eisen een mechanisch ventilatiesysteem moet voldoen en kunnen u hier uitstekend over adviseren.

Afbouw: stuc- en schilderwerk

Voor de finishing touch bij bouwprojecten in Apeldoorn draait het ook om professioneel stuc- en schilderwerk. Dit is vaak het meest zichtbare aspect. Naast installatiebedrijf zijn wij voor de regio Apeldoorn ook een erkend schildersbedrijf dat ook alle stucwerk voor u kan verzorgen. U kunt op ons rekenen voor strakke muren en perfect schilderwerk dat jarenlang meegaat.

Gietvloeren en vloerverwarming

Steeds meer woningen en bedrijfspanden worden voorzien van een gietvloer. Dat is niet onterecht, want gietvloeren hebben een strakke, moderne uitstraling, zijn naadloos afgewerkt en vooral duurzaam. Bovendien heeft u met een gietvloer een zeer ruime keuze in kleur, structuur en soort afwerking. Verder is onderhoud aan een gietvloer nauwelijks nodig. Voor een gietvloer plaatsen kunt u ons installatiebedrijf in Apeldoorn ook inschakelen. Ook vloerverwarming aanleggen onder een gietvloer is voor ons geen enkel probleem. Omdat de deklaag van zo’n vloer slechts dun hoeft te worden aangebracht, is de vloer een goede warmtegeleider voor de vloerverwarming.

Contact opnemen met Caan Installatie & Afbouw

Neem gerust contact op met ons installatiebedrijf als u een van de bovengenoemde diensten in Apeldoorn wilt laten uitvoeren, zoals een badkamer- of toiletrenovatie en andere installatiewerkzaamheden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0341 428 444 en mailen via info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat diensten aanbiedt als installateur, tegelzetter en loodgieter in Apeldoorn en in heel Nederland.

Contact