Veelzijdig installatiebedrijf voor Ermelo en omgeving

Heeft u een installatiebedrijf in Ermelo nodig? Voor uw cv-installatie, sanitair installatie, zonnestroom installatie of andere installatiewerkzaamheden? Caan Installatie & Afbouw is uw betrouwbare partner in de installatietechniek. Wij zijn een ontzettend veelzijdige installateur. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het laten installeren van (LED) verlichting, ventilatie en airconditioning, een warmtepomp en gas, water en riolering. Wij werken uitsluitend met de beste vakspecialisten en hoogwaardige producten en materialen. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking. Wij doen elk project graag in één keer helemaal goed. Schakel ons installatiebedrijf in Ermelo in en wij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde komt.

installatiebedrijf

Kies voor installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw in Ermelo!

Bij Caan Installatie & Afbouw hebben we verstand van installatiewerkzaamheden. Voor al uw installatiewerkzaamheden kunt u ons installatiebedrijf in Ermelo inschakelen. Wij bieden u altijd een oplossing voor uw situatie. En dat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Wij werken efficiënt zonder wachttijden. Hierdoor kunt u snel van het resultaat genieten. Daarbij bieden we u één contactpersoon, die alles voor u regelt en u op de hoogte houdt van de vorderingen. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. Wij zijn breed en multifunctioneel inzetbaar voor complete aanbouw-, verbouw- en renovatieprojecten en zorgen er altijd voor dat alles keurig in orde komt. De voordelen van Caan Installatie & Afbouw inschakelen als installatiebedrijf in Ermelo, zijn:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

CV installatie en onderhoud

Caan Installatie & Afbouw is erkend Remeha cv-ketel installateur. Dat betekent dat u ons installatiebedrijf in Ermelo kan inschakelen voor het laten installeren van een energiezuinige Remeha cv-ketel. Wij zorgen voor een vakkundige installatie. Daarbij kunt u ook een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten voor het onderhouden van uw cv-ketel. De cv-installatie in uw woning moet immers altijd goed werken, zodat u heerlijk warm kunt douchen en in de winter niet in de kou hoeft te zitten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed werken? Dan verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk!

Ook een badkamer of toilet verbouwen is geen probleem voor ons!

Wilt u uw badkamer of toilet laten verbouwen? Dit kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij verzorgen de complete verbouwing. Indien nodig vernieuwen we de bestaande leidingen of installeren we nieuwe. Ook het stucen van de muren en/of het betegelen van de wanden is geen probleem voor ons. Tot slot installeren we alle badkamer- en toiletmeubels om de ruimte helemaal af te maken. Met ons installatiebedrijf in Ermelo wordt uw badkamer of toilet volledig naar wens verbouwd!

Installatie van gas- en waterleidingen en riolering

Het installeren van gas, water en riolering behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij zijn in staat zowel compleet nieuwe systemen als reparaties te verzorgen, afgestemd op uw woning. Met ons als uw installatiebedrijf in Ermelo, bent u verzekerd van een optimale aanleg op het gebied van water, gas en riolering, gericht op uw woning en woongedrag!

Zonnestroom en warmtepomp

Energiezuinig wonen begint bij het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp. Hiervoor kunt u ons installatiebedrijf in Ermelo inschakelen. Zonnepanelen of een warmtepomp laten installeren is een investering die u in tijden van snel stijgende energieprijzen heel vlot heeft terugverdiend!

Installatiebedrijf voor ventilatie en airconditioning in Ermelo

In moderne woningen is een goed functionerende mechanische ventilatie onmisbaar. Hiermee zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Voor het aanleggen van een mechanische ventilatie, kunt u bij ons terecht. Wij weten precies aan welke eisen de mechanische ventilatie moet voldoen. Daarnaast kunt u ons installatiebedrijf ook in Ermelo inschakelen voor het laten installeren en onderhouden van airconditioning.

Nog geen verlichting in huis?

Moet de verlichting bij u thuis in Ermelo nog geïnstalleerd worden? Of wilt u nieuwe, energiezuinige LED-verlichting laten installeren? Installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar! Creëer een gezellige sfeer in huis met de juiste verlichting, geïnstalleerd door ons installatiebedrijf in Ermelo.

Ook een elektrotechnisch installatiebedrijf

Krachtstroom aanleggen, elektra aanleggen en aanpassingen in uw meterkast. Dit zijn allemaal werkzaamheden op elektrotechnisch gebied die u aan ons installatiebedrijf in Ermelo kunt overlaten. U kunt op onze uitgebreide kennis, kunde en kwaliteiten vertrouwen. Voor het aanleggen of vernieuwen van uw elektra, bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact met Caan Installatie & Afbouw

Caan Installatie & Afbouw kan zeer veel voor u betekenen op het gebied van installatiewerk. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf dat in Ermelo uw gehele bouwproject kan verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:0341 428 444 en via de mail op info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een flexibel installatiebedrijf dat onder andere diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien in Ermelo!

Contact