Installatiebedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden in Harderwijk

Heeft u een installatiebedrijf nodig in Harderwijk? Caan Installatie & Afbouw is uw betrouwbare partner in de installatietechniek. Het installatiewerk dat wij doen, is ontzettend divers. Denk aan cv-installatie, sanitair installatie en zonnestroom installatie. Maar ook voor het laten installeren van (LED) verlichting, ventilatie en airconditioning, een warmtepomp of gas, water en riolering kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking. Dit kunnen we u garanderen, doordat wij met de beste vakspecialisten en hoogwaardige producten en materialen werken. Elk project doen wij in één keer helemaal goed. Schakel ons installatiebedrijf in Harderwijk in, dan komt alles piekfijn in orde!

Installatiebedrijf

Wij zijn hét installatiebedrijf voor Harderwijk en omgeving

Voor al uw installatiewerkzaamheden kunt u bij Caan Installatie & Afbouw terecht. Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. En dat terwijl we u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden! Wij zijn een installatiebedrijf dat in Harderwijk efficiënt werkt. Zonder wachttijden. Dat betekent dat u snel van het resultaat kunt genieten als u ons installatiebedrijf in Harderwijk inschakelt. Daarbij krijgt u van ons één contactpersoon die alles voor u regelt en u van de vorderingen op de hoogte houdt. U heeft zelf dus nergens omkijken naar. Caan Installatie & Afbouw is breed en multifunctioneel inzetbaar voor complete aanbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. We zorgen er altijd voor dat alles keurig in orde komt. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Vakkundige cv-installatie

Wij zijn niet zomaar een installatiebedrijf. Wij zijn erkend Remeha cv-ketel installateur. U kunt ons dus in Harderwijk inschakelen voor het installeren van een energiezuinige Remeha cv-ketel. Door ons in te schakelen, bent u verzekerd van een vakkundige installatie. Daarbij kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten voor het onderhouden van uw cv-ketel. Wij zorgen er dan voor dat uw cv-ketel in topconditie blijft! Zo kunt u altijd warm douchen en hoeft u in de winter niet in de kou te zitten. Werkt er iets onverhoopt toch niet? Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.

Laat ons uw badkamer of toilet verbouwen

Ook het verbouwen van een badkamer of toilet kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kunnen de complete verbouwing verzorgen. We kunnen bestaande leidingen vernieuwen of nieuwe installeren, stuccen en/of de wanden betegelen. Ook het installeren van alle badkamer- en toiletmeubels om de ruimte helemaal af te maken, is geen probleem voor ons. Met ons installatiebedrijf in Harderwijk weet u zeker dat uw badkamer of toilet volledig naar wens wordt verbouwd!

Gas, water en riolering

Moet er gas, water of riolering geïnstalleerd worden? Ook dat behoort tot de werkzaamheden van dit installatiebedrijf. In Harderwijk kunnen wij zowel compleet nieuwe systemen als reparaties verzorgen, afgestemd op uw woning. Wij verzekeren u van een optimale aanleg op het gebied van water, gas en riolering, gericht op uw woning en woongedrag.

Stap over op zonnestroom of een warmtepomp

Wilt u energiezuinig wonen? Laat dan zonnepanelen of een warmtepomp installeren door ons installatiebedrijf in Harderwijk. Dit is een investering die u in tijden van snel stijgende energieprijzen heel vlot terugverdient!

Behoefte aan ventilatie of airconditioning?

Een goed functionerende mechanische ventilatie is onmisbaar in moderne woningen. Het zorgt voor een gezond binnenklimaat. Wij kunnen een mechanische ventilatie voor u aanleggen. We weten precies aan welke eisen deze moet voldoen. Daarnaast kunt u ook een airco laten installeren door ons installatiebedrijf in Harderwijk. Ook een airco draagt bij aan het creëren van een gezond binnenklimaat.

Laat ons installatiebedrijf uw verlichting in Harderwijk installeren

Heeft u nog geen verlichting in huis? Of wilt u nieuwe, energiezuinige LED verlichting in uw woning laten installeren? Wij staan voor u klaar! Creëer een gezellige sfeer in huis met de juiste verlichting, uiteraard vakkundig geïnstalleerd door ons installatiebedrijf in Harderwijk.

Ook voor elektrotechnische werkzaamheden

Ook voor werkzaamheden op elektrotechnisch gebied, kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het aanleggen van krachtstroom, het aanleggen van elektra en aanpassingen in uw meterkast. U kunt op onze uitgebreide kennis, kunde en kwaliteiten vertrouwen. Voor het aanleggen of vernieuwen van uw elektra in Harderwijk, bent u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres!

Installatiebedrijf in Harderwijk nodig? Bel ons direct!

Heeft u een installatiebedrijf nodig in Harderwijk? Wij kunnen ontzettend veel voor u betekenen op het gebied van installatietechniek. Schakel ons in door te bellen naar tel:0341 428 444. U kunt ook een mail sturen naar info@caaninstallatie.nl. Caan Installatie & Afbouw is een zeer flexibel installatiebedrijf dat onder ander diensten aanbiedt als installateur, maar ook als tegelzetter, stukadoor, schilder en elektricien. Wij zijn uw veelzijdige installateur in Harderwijk!

Contact