Installatiebedrijf

Vind snel een installatiebedrijf. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf, omdat u uw woning of een deel van uw woning wilt verbouwen of renoveren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Wij voeren diverse werkzaamheden uit, zoals het installeren van verlichting, sanitair en het uitvoeren van stucwerk. U kunt ons dan ook inschakelen voor de verbouwing of renovatie van uw badkamer, toilet of een ander deel van uw woning. Als veelzijdig installatiebedrijf bieden wij onze diensten door heel het land aan.

Van alle markten thuis

Voor een verbouwing geldt meestal dat er voor de verschillende werkzaamheden steeds weer een ander bedrijf ingehuurd moet worden. Zo heeft u onder meer een elektricien, stukadoor en loodgieter nodig om een verbouwing goed uit te laten voeren. Doordat u verschillende bedrijven moet inzetten kan er miscommunicatie ontstaan en lopen de kosten aardig op. Dit kunt u voorkomen door een installatiebedrijf in te schakelen dat alle werkzaamheden zelf uitvoert. Hiervoor bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis en zijn onder meer werkzaam als elektricien, loodgieter en cv installateur. Wij zijn dus uw aanspreekpunt en zorgen voor een snelle oplevering van uw project.

Zeer veelzijdig installatiebedrijf

Caan installatie & afbouw is een zeer veelzijdig installatiebedrijf. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een verbouwing. Ook als u op zoek bent naar een loodgieter of elektricien kunt u bij ons terecht. Zoals u weet zijn water, gas en afvoer de drie belangrijkste aspecten in uw woning. Onze vakmannen kunnen deze drie basiselementen goed verzorgen. Ze kunnen compleet nieuwe systemen aanleggen en reparaties uitvoeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het omleggen van leidingen, het verzorgen van gasaansluitingen, het aansluiten van buitenkranen of het aanleggen van keukeninstallaties.

Meer weten? Maak dan snel een afspraak met ons!

Wilt u ons installatiebedrijf graag inschakelen voor een verbouwing aan uw woning of een deel van uw woning? Of bent u op zoek naar een installateur voor het cv onderhoud van uw cv ketel? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Als servicegericht installatiebedrijf zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van installatie, stucwerk en renovatie.

Contact