Caan Installatie & Afbouw: uw installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf? Caan Installatie & Afbouw is gespecialiseerd in al uw installatiewerkzaamheden! Van CV-installatie tot elektrotechniek. En van het installeren van verlichting tot de installatie van een airco of warmtepomp, wij doen het allemaal! Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren vakmensen die alle ins en outs van het installatiewerk begrijpen. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende afwerking. We doen elk project namelijk graag in één keer helemaal goed! Dus heeft u een installatiebedrijf nodig? Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar!

Wat doet een installatiebedrijf?

Als installatiebedrijf installeren, onderhouden en repareren wij verschillende soorten installaties en systemen. Hierbij kunt u denken aan CV-installaties, verlichting, ventilatie, etc. Het werk van een installatiebedrijf is dus erg divers. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

CV installatie

De CV-installatie in uw woning moet uiteraard goed werken. In de winter biedt uw CV-installatie u warmte. Daarbij zorgt de CV-installatie er ook voor dat u het hele jaar door lekker warm kunt douchen. Wilt u zeker zijn van een goede CV-installatie? Onze CV-ketel monteur komt uw CV-ketel vakkundig installeren. Vervolgens kunt u ook een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten om uw CV-installatie in optimale conditie te houden. Is er onverhoopt toch een probleem met uw CV-ketel? Dan staat de CV-ketel monteur van installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw direct voor u klaar om dit probleem op te lossen!

Verlichting

Uw woongenot wordt mede bepaald door de verlichting in huis. De juiste verlichting in uw woning draagt bij aan een fijne sfeer. Maar niet alleen de soort verlichting speelt een rol bij uw woonbeleving, ook de manier van het in- en uitschakelen van de verlichting. Als ervaren installatiebedrijf adviseren wij u graag over de beste verlichtingsinstallatie voor uw woning. Door onze uitgebreide kennis en ervaring in verlichting weten we precies wat er mogelijk is voor uw woning. En dat is vaak veel meer dan u in eerste instantie had verwacht. We maken dan ook graag een lichtplan voor u, waarin we alle mogelijkheden voor de perfecte verlichting voor u op een rijtje zetten. Weet u al wat u met uw verlichting wilt? Als installatiebedrijf kunnen we de verlichting uiteraard ook gewoon voor u installeren.

Elektrotechniek

De elektrotechniek wordt steeds belangrijker. Het gebruik en verbruik van energie speelt namelijk een grote rol in ons dagelijks leven. Het is dan ook niet gek dat er steeds vaker Smart Home toepassingen, of domotica, geïnstalleerd worden. Onze apparatuur vraagt om steeds meer vermogen en tegelijkertijd willen we graag met zijn allen gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Gelukkig kunt u het aanleggen van krachtstroom, het aanleggen van elektra en het laten aanpassen van uw meterkast met een gerust hart overlaten aan installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw. Voor alle werkzaamheden op elektrotechnisch gebied kunt u op onze uitgebreide kennis, kunde en kwaliteiten vertrouwen. Wat wij als installatiebedrijf voor u kunnen doen, is:

 • Stoppenkast aanleggen of vernieuwen
 • Elektra aanleggen of vernieuwen
 • Krachtstroom aanleggen voor bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sauna
 • Keukeninstallaties aanleggen of vernieuwen
 • Domotica systemen aanleggen
 • Medianetwerken aanleggen
 • Stroompunten aanleggen
 • Stroomvoorziening in tuin- en bijgebouwen aanleggen
 • Zonnepanelen en warmtepomp installeren

Gas/water/licht

Dat we als installatiebedrijf veel voor u kunnen betekenen op het gebied van verlichting is wel duidelijk, maar ook werkzaamheden aan gas- en wateraansluitingen vereisen de vakkennis van een installatiebedrijf. Zeker als het gaat om het aanleggen van een waterleiding of het verleggen van een gasleiding. Wij zijn in staat om zowel compleet nieuwe systemen als reparaties aan uw huidige systemen te verzorgen. Tevens kunnen we u ook adviseren over slimmere installatie op het gebied van gas/water/licht. Op het gebied van gas- en wateraansluitingen kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Keukeninstallaties
 • Buitenkranen
 • Aansluiting van wasmachines
 • Gasaansluitingen
 • Grijswatersysteem aanleggen

Grijswatersysteem

Het opvangen en gebruiken van regenwater in uw toilet, wasmachine en tuin wordt ook wel het grijswatersysteem genoemd. Door een grijswatersysteem aan te leggen kunt u flink besparen op uw waterrekening! Als installatiebedrijf kunnen wij u hier deskundig over adviseren en u helpen bij het aanleggen van deze slimme manier van waterbesparing.

Ventilatie

In een moderne woning mag een goed functionerende mechanische ventilatie niet ontbreken. Omdat woningen tegenwoordig zo goed geïsoleerd zijn, is mechanische ventilatie noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Mechanische ventilatie zorgt er namelijk voor dat u schone lucht in huis krijgt. En dat is voor iedereen in huis van groot belang.

Voor installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw is het aanleggen van een goede mechanische ventilatie dan ook geen enkel probleem. Wij weten precies aan welke eisen een mechanische ventilatie moet voldoen om een goed binnenklimaat te kunnen garanderen. Ook het schoonmaken van de mechanische ventilatie behoort tot ons dienstenpakket. Een goede reiniging is essentieel voor de juiste ventilatie. U kunt dus ook bij ons terecht voor het onderhouden van uw bestaande installaties.

Airco

Nu de zomers steeds heter worden, wordt het steeds aangenamer om in een gekoelde omgeving te kunnen wonen en werken. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een airco aan te schaffen. Installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw weet alles over de diverse aircosystemen die op de markt zijn. Als u advies wilt over de beste airco voor uw situatie, kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen we airco’s ook aansluiten en plaatsen. En ook het onderhoud aan uw airco kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn een installatiebedrijf dat gecertificeerd is voor de installatie en het onderhoud van airconditioningsystemen.

Warmtepomp

Nederland moet van het gas af. De warmtepomp wordt gezien als hét alternatief. Een warmtepomp maakt namelijk gebruik van warmte of koude uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om water op temperatuur te brengen. Een warmtepomp werkt dus eigenlijk als een omgekeerde koelkast. In plaats van dat hij warmte afvoert, haalt de warmtepomp juist warmte van buiten naar binnen. Bent u geïnteresseerd in een milieuvriendelijke warmtepomp voor uw woning? Wij kunnen u er alles over vertellen. En als installatiebedrijf kunnen wij ook een warmtepomp bij u plaatsen. Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van de zogenoemde lucht/water-warmtepomp. Dit is vrijwel altijd een hybride warmtepomp. Dat betekent dat als er meer warmte nodig is dan de warmtepomp kan leveren, uw CV-ketel hiervoor bijspringt. Door te investeren in een warmtepomp en deze te laten installeren door installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw, zal uw gasrekening al snel fors omlaag gaan!

Waarom installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw?

Heeft u de kennis en expertise nodig van een installatiebedrijf? Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar! Als installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in diverse installatiewerkzaamheden. Hiervoor bieden we u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Voor onze projecten maken we gebruik van hoogwaardige producten en materialen. Ons team van vakmensen staat voor u klaar om uw project volgens wens en planning te laten verlopen. Kies voor installatiebedrijf Caan Installatie & Afbouw en u kunt rekenen op de volgende voordelen:

 • Eén contactpersoon
 • Flexibiliteit
 • Kostenbesparing
 • Kwaliteit

Installatiebedrijf nodig? Neem contact op met Caan Installatie & Afbouw

Heeft u installatiewerkzaamheden die u wilt laten uitvoeren door een installatiebedrijf? Neem contact op met Caan Installatie & Afbouw en u weet zeker dat alles keurig voor elkaar komt. Bel naar 0341 428 444 of stuur ons een e-mail via info@caaninstallatie.nl.

Contact