Bespaar geld met een CV installatie

Een nieuwe cv installatie klinkt duur, maar is dat ook zo?

Veel oudere bedrijfspanden en woningen hebben nog een oudere cv ketel of installatie staan. Deze halen ten opzichte van nieuwe cv ketels of installaties een lager rendement. Dit betekend een dat u op langer termijn veel kosten moet maken om uw bedrijfsruimte of uw woning naar een goed klimaat te brengen.

Bespaar op uw energierekening

Wanneer u dus een cv installatie aanschaft met een hoog rendement, zal uw energierekening veel lager zijn.

Caan Installatie & Afbouw biedt de oplossing voor kosten besparing op de energierekening door het inzetten van duurzame en hoog rendementsinstallaties. U zult versteld staan van uw nieuwe energie rekening.

Als dealer van Remeha levert Caan Installatie & Afbouw uw cv installatie en installeert deze professioneel en vakkundig. Wij leveren daarnaast ook diverse andere merken zoals Nefit, Intergas en Bosch.

Ook bieden wij hulp bij storingen en hebben de meeste artikelen van Remeha op voorraad, zodat wij storingen meestal direct kunnen verhelpen. Erg handig in de winter! Zo hebben ook een 24/7 service waarbij u niet langdurig in de kou hoeft te zitten. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke abonnementen aan waarbij u verder bijna geen omkijken meer heeft.

Voor een deskundig advies over de keuze voor een cv-ketel, radiatoren, vloerverwarming bent u bij ons aan het goede adres.

Neem vandaag nog contact op!