Waarom gaat Lelystad over op de warmtepomp?

Lelystad gaat over op de warmtepomp. Dat is volkomen te begrijpen, want een warmtepomp zorgt ervoor dat uw gasverbruik aanzienlijk zal dalen. Bovendien is het een duurzame manier om een woning te verwarmen. En tegenwoordig doen we er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. De hybride warmtepomp moet zelfs vanaf 2026 dé standaard worden voor het verwarmen van woningen. Huiseigenaren zijn dan ook verplicht om vanaf 2026 bij de vervanging van de cv-ketel over te stappen op een hybride warmtepomp. Of op een ander duurzaam alternatief. Caan Installatie & Afbouw vertelt u graag wat de overstap op een warmtepomp u in Lelystad oplevert. Lees snel verder.

warmtepomp lelystad

Minder CO2-uitstoot

We dragen allemaal ons steentje bij aan een beter milieu. Door een warmtepomp te nemen, doet u dit ook. Met een reductie van CO2-uitstoot tot wel 75% ten opzichte van de traditionele cv-ketel, is een warmtepomp een duurzame keuze voor de verwarming van uw woning. Een goede keuze dus als u bewust wilt omgaan met uw energieverbruik. En dat terwijl u wel het wooncomfort behoudt dat u gewend bent!

Bespaar op uw gasverbruik

Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen. Daarom is er maar een kleine hoeveelheid stroom nodig. Uw gasverbruik zal aanzienlijk gaan dalen en dat is zeker met de huidige gasprijzen heel aangenaam! Wat u met een warmtepomp precies kunt besparen, hangt volledig van de isolatie van uw woning af. En het aantal bewoners van uw woning en uw gebruiksgedrag. Maar besparen zult u zeker!

Subsidiemogelijkheden

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie bij de aanschaf van een warmtepomp. Hoe dit precies zit in Lelystad? Daar informeren wij u graag over. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Warmtepomp van Caan Installatie & Afbouw

Caan Installatie & Afbouw stelt hoge kwaliteitseisen aan warmtepompen in Lelystad. Met onze warmtepomp bent u verzekerd van een goede werking. Zowel tijdens koude winters als hete zomers. Onze gecertificeerde installateurs voorzien uw woning in Lelystad graag van een duurzame verwarming door een warmtepomp bij u in Lelystad te installeren. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)341 428 444 of stuur ons een mail via info@caaninstallatie.nl. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over een warmtepomp in Lelystad.

Contact