Vind een deskundige loodgieter bij u in de buurt

Op zoek naar een deskundige loodgieter voor een verbouwing of renovatie aan uw woning? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Caan installatie & afbouw. Als veelzijdig installatiebedrijf voeren wij tal van werkzaamheden uit. Wij zijn van alle markten thuis en werken onder meer als loodgieter, elektricien, cv installateur en installatiebedrijf.

Wij zorgen voor een perfecte afvoer

Zoals u al weet zijn water, gas en afvoer drie aspecten die van groot belang zijn in uw woning. Dit zijn de basiselementen voor vele activiteiten in uw woning en deze moeten dan ook perfect werken. Als het water, gas en de afvoer niet op orde zijn dan kunt u vervelende ongemakken ervaren. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder meer:

  • Het omleggen van leidingen
  • Het aansluiten van wasmachines
  • Het aanleggen van buitenkranen
  • Het realiseren van keukeninstallaties

Eén vast aanspreekpunt

Wij zijn niet alleen een ervaren loodgieter, maar ook een deskundig installatiebedrijf. Als u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer wilt verbouwen dan kunnen wij dit uitstekend voor u doen. Dankzij onze vele diensten hoeft u geen ander bedrijf in te schakelen. Onze vakmannen voeren alle werkzaamheden zelf uit. Wij zijn dus uw enige en vaste aanspreekpunt en zorgen ervoor dat de verbouwing snel gerealiseerd wordt.

Slimmere en kostenbesparende installaties

Als ervaren vakmannen zijn wij in staat om zowel compleet nieuwe systemen aan te leggen als kleine of grote reparaties te verzorgen. Het eindresultaat is dan helemaal afgestemd op uw woning. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het aanleggen van slimmere installaties die kostenbesparend zijn. Voor allerlei verschillende loodgieter werkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Verzekerd van een optimale aanleg

Wanneer u ons inhuurt als loodgieter dan bent u verzekerd van een optimale aanleg op het gebied van water en afvoer. Het systeem is dan helemaal op uw woning en woongedrag gericht. Hierdoor geniet u jarenlang van een perfecte aanleg.

Op zoek naar een loodgieter? Neem contact met ons op!

Heeft u een loodgieter nodig en wil u ons inschakelen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij komen dan snel bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen doen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Het is ook mogelijk om via onze website een, geheel vrijblijvende, offerte aan te vragen. Door dit te doen weet u al direct welke betaalbare tarieven wij als loodgieter hanteren.

Werkgebied van onze loodgieter

Ons werkgebied ligt rondom Harderwijk. Zoekt u een loodgieter bij u in de buurt? Neem dan eens een kijkje op een van onderstaande pagina’s.

Contact