Installatiebedrijf Nijkerk

Zoekt u een installatiebedrijf in Nijkerk voor de verbouwing of renovatie van uw woning of een deel van uw woning? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Caan installatie & afbouw. Als gecertificeerd installatiebedrijf beschikken wij over een brede kennis en een uitgebreide ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om vele werkzaamheden uit te voeren. Zo fungeren wij onder meer als installatiebedrijf, loodgieter, tegelzetter en elektriciën.

Eén aanspreekpunt voor uw renovatie in Nijkerk

Niets is zo vervelender dan voor een verbouwing steeds weer met andere bedrijven contact te zoeken. Voor het aanleggen van het sanitair moet u bijvoorbeeld weer een ander bedrijf inschakelen dan voor het aanleggen van de verlichting. U heeft dus meerdere aanspreekpunten, in plaats van een aanspreekpunt. Iets dat weer tot misverstanden en onnodig hoge kosten kan leiden. Dit kunt u allemaal voorkomen door Caan installatie & afbouw bij Nijkerk in te huren. Wij voeren de verschillende verbouwings- en installatiewerkzaamheden allemaal zelf uit. U heeft dus altijd slechts één aanspreekpunt. Iets dat wel zo helder is wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer wilt verbouwen bij u thuis in Nijkerk.

Ervaren Installatiebedrijf

Dankzij onze aanpak hoeft u niet eindeloos te wachten tot het project is afgerond. Als u ons inschakelt voor stukadoor werkzaamheden, het plaatsen van een cv ketel, een verbouwing of renovatie nabij Nijkerk dan hanteren wij een strakke planning. Hierdoor is het project snel afgerond en kunt u snel genieten van meer wooncomfort.

Professioneel cv onderhoud in Nijkerk

Naast verbouwen en renovatie zijn wij ook een erkende installateur van diverse Remeha cv ketels. Wij kunnen u dus helpen bij het vinden van een passende cv ketel en zorgen voor uw cv onderhoud. Wij staan voor u klaar als u een storing aan uw ketel heeft of als u ons wilt inschakelen voor cv onderhoud in Nijkerk.

Uw badkamer verbouwen? Neem contact op

Wilt u graag uw badkamer verbouwen en daar meer informatie over ontvangen? Of meer weten over de verschillende diensten die wij in Nijkerk aanbieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor de verbouwing of renovatie met u te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Verder is het ook mogelijk om via deze website geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, zit u nog helemaal nergens aan vast. Als veelzijdig bedrijf bieden wij onze diensten als tegelzetter, stukadoor, elektriciën en loodgieter, door heel Nederland aan. U kunt onze installateurs dan ook inschakelen voor een klus in Nijkerk.

Contact