Badkamer project Ermelo

Caan Installatie heeft in Ermelo een prachtig badkamer project opgeleverd. Een badkamer met diverse donkere tinten en lichte houtlook tegels. Op die manier wordt op een eenvoudige maar effectieve manier voor een chique uitstraling gezorgd. Een combinatie van donkere badkamertegels en lichte elementen zorgt namelijk al snel voor een sfeervolle uitstraling die uitstekend in bijna elk interieur past. Caan Installatie biedt u hiermee dan ook graag inspiratie voor uw badkamer project.

Installatiebedrijf

Onze opgeleverde badkamer

Onze badkamer in Ermelo is voorzien van een aparte inloopdouche met een prachtige regendouche. De badkamer wordt afgesloten met een glazen deur en is voorzien van een groot badmeubel combinatie van een onderkast met 4 laden, 2 waskommen en verlichting. De spiegel die erbij zit heeft ingebouwde spiegelverwarming waardoor deze niet meer kan beslaan. Handig toch? De grootste blikvanger in de badkamer is echter toch wel het bad. Het semi vrijstaande ligbad is gebouwd tegen een wand met een handige nis erin. Doordat deze nis verlicht is met LED-spotjes, is het een uitstekende plek om luxe badproducten in te plaatsen en te showen.

Inbouwkraan

Zoals in veel moderne badkamers hebben we onze badkamer voorzien van een inbouwkraan. De inbouwkraan wordt steeds populairder. Ten eerste ziet de inbouwkraan er bijzonder stijlvol uit. Daarnaast heeft deze ook praktische voordelen. U heeft namelijk meer ruimte over op uw wastafel. Zo kunt u er meer spullen op kwijt en maakt u deze makkelijker schoon. Naast de wastafelkraan kunnen ook uw douche- en badkranen ingebouwd worden. Voor een optimaal ruimtelijk effect hebben we voor de badkamer in Ermelo ook de glijstang weggelaten en voor een hoofddouche met een wandarm gekozen.

Keramische waskom

De waskom is een prachtige moderne variatie op de traditionele wastafel. Gelukkig zijn waskommen er in allerlei vormen, soorten, kleuren en maten. De waskom verschilt van de wastafel door zijn vorm en de installatiemethode. Door voor een keramische waskom te gaan, zoals in ons badkamer project in Ermelo, voegt u eenvoudig stijl en luxe aan uw badkamer toe. Luxe is namelijk niet een badkamerstijl, het is het kiezen van de juiste producten en accessoires. Een keramische waskom met daarop een aantal topkwaliteit producten gepresenteerd, zorgt al meteen voor een luxe uitstraling.

Meer informatie

Hebben we u al een beetje weten te inspireren voor uw aankomende badkamer project in Ermelo? Heeft u vragen naar aanleiding van ons inspirerende blog? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen u graag verder met uw badkamerproject in Ermelo. Contact opnemen kan eenvoudig via ons contactformulier. Door een mail te sturen naar info@caaninstallatie.nl. Of door ons te bellen op +31 (0)341 428 444.

Contact