Laat uw renovatie uitvoeren door Caan installatie & afbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Installatiebedrijf

Voorkom misverstanden en hoge kosten

Als u een renovatie wilt uitvoeren dan is het erg lastig dat u hiervoor diverse bedrijven moet inschakelen. Zo heeft u onder meer contact met een installatiebedrijf, een elektricien en een loodgieter. Voor elke klus heeft u dus weer contact met een ander bedrijf. Iets dat tot miscommunicatie en misverstanden kan leiden. Gelukkig kunt u dit voorkomen door Caan installatie & afbouw in te schakelen. Wij voeren alle werkzaamheden helemaal zelf uit. Daarnaast zorgen wij voor een snelle oplevering en een fantastisch eindresultaat.

Een vast aanspreekpunt voor uw renovatie

Wanneer u ons inzet dan zijn uw vaste aanspreekpunt. U hoeft dus niet te bellen met andere bedrijven, maar heeft alleen contact met ons. Dit is wel zo helder en duidelijk. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossingen en mogelijkheden voor uw project. Wij voeren de renovatie geheel naar uw wensen uit. Hierbij houden wij ons aan een zeer strakke planning. Wij realiseren dan ook de badkamer, keuken of woonkamer van uw dromen.

Betaalbare oplossingen en een goede kwaliteit

Caan installatie & afbouw hecht een grote waarde aan klantvriendelijkheid en het leveren van een goede service. Wij voeren uw renovatie dan ook tegen een betaalbare prijs uit, zonder dat wij hierbij afbreuk doen aan de kwaliteit. Wij zoeken altijd naar betaalbare oplossingen en voeren deze voor u uit.

Meer weten? Bel of mail ons en vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons graag inzetten voor een renovatie? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor de renovatie door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Door dit te doen, weet u al snel welke betaalbare tarieven wij voor uw renovatie hanteren.

Contact