Huur een stukadoor in voor uw verbouwing

Wilt u een stukadoor inhuren voor een verbouwing of renovatie aan uw woning of een deel van uw woning? Dan is Caan installatie & afbouw er voor u. Wij zijn een professioneel installatiebedrijf met een ruime ervaring. Als gecertificeerd bedrijf beschikken wij over een jarenlange ervaring en een ruime kennis. Wij zijn dan ook in staat om tal van werkzaamheden uit te voeren naast de stukadoor werkzaamheden. Hierbij kunt u onder meer denken aan het installeren van verlichting en sanitair en cv onderhoud, maar ook aan het uitvoeren van stucwerk.

Uw vaste aanspreekpunt

Als u een verbouwing of renovatie uit wilt laten uitvoeren dan geldt meestal dat u hiervoor diverse bedrijven moet inschakelen. U heeft dan dus contact met diverse bedrijven wat weer tot misverstanden en onnodige hoge kosten kan leiden. U kunt dit voorkomen door een bedrijf in te huren dat alle werkzaamheden voor u uitvoert. Hiervoor bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Wij zijn werkzaam als elektricien, loodgieter, installateur en stukadoor. Wij zij uw vaste aanspreekpunt. Wel zo helder en duidelijk!

Strakke, gladde muren en tegels

U wilt natuurlijk dat de muren, vloeren, wandtegels of tuintegels van uw nieuwe woning, badkamer, keuken of ander project strak en glad zijn. Het is echter nog een lastige klus om dit zelf te doen. Om uw muren of tegen strak te krijgen, is het een aanrader om een stukadoor in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat het mooi en goed gebeurt en dat uw muren of tegels strak zijn aangebracht.

Kwaliteit en lage tarieven

Wanneer u Caan installatie & afbouw inhuurt dan maakt u een goede keuze. Als stukadoor garanderen wij u namelijk dezelfde kwaliteit als een echt stukadoorsbedrijf. Daarnaast zijn wij breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden in uw woning. Wij bieden u dezelfde kwaliteit als die van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf, maar bij ons heeft u slechts één aanspreekpunt. Bovendien hanteren wij lagere tarieven en houden wij ons aan een strakkere planning.

Meer weten? Bel of mail ons en vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons graag inzetten voor een renovatie? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor de renovatie door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Door dit te doen, weet u al snel welke betaalbare tarieven wij voor uw renovatie hanteren.

Werkgebied: Zwolle, Utrecht, Putten, Nunspeet, Nijkerk, Hierden, Harderwijk, Ermelo, Apeldoorn, Amersfoort.

Contact