Laat uw renovatie uitvoeren door Caan installatie & afbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Tegelzetter Ermelo

Laat uw tegels leggen door een ervaren tegelzetter in Ermelo

Wilt u uw tegels laten leggen door een ervaren tegelzetter in Ermelo? Met de tegelzetter van Caan Installatie & Afbouw weet u zeker dat uw wand- of vloertegels tot in de perfectie worden gelegd! Of u nu tegels in uw badkamer, toilet of keuken wilt laten leggen. Wij zijn de specialist die u van een strak resultaat voorziet. Ook als u tegels in de grootste afmetingen wilt laten leggen – tot en met 1.20 bij 2.50 meter – waar speciale apparatuur voor nodig is. Wij zijn een tegelzetter die in Ermelo iedere vloer of wand van elke ruimte voor u kan betegelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust!

Redenen om te kiezen voor Caan Installatie & Afbouw

Voor veel bouwprojecten zijn meerdere vakspecialisten nodig. Denk aan loodgieters, installateurs, elektriciens, stukadoors en natuurlijk tegelzetters. Al deze vakmensen zijn keihard nodig voor een succesvol bouwproject. Bij Caan Installatie & Afbouw regelen we alles voor uw project. We zorgen ervoor dat alle vakspecialisten die u nodig heeft op het juiste moment hun werk doen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wij verzekeren u namelijk dat alles voor elkaar komt. Van stuc- en schilderwerk tot elektro, maar ook uw cv-installatie en sanitair installatie. Wij regelen het allemaal! En als u een tegelzetter in Ermelo nodig heeft, staan wij dan ook voor u klaar. Kies voor ons en profiteer van:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

De beste tegelzetter voor uw tegelwerk in Ermelo

De beste tegelzetters vindt u bij Caan Installatie & Afbouw. Wij beschikken over echte vakspecialisten die alle soorten tegelwerk zeer nauwkeurig uitvoeren. Hierbij maken de afmetingen en de dikte van de tegels en het legpatroon niet uit. We leggen tegels met en zonder voeg. Doordat we de kneepjes van het vak kennen, leveren we altijd een perfect gelegde tegelvloer of -wand. Laat uw tegels daarom leggen door onze tegelzetter in Ermelo!

Laat ons uw wensen realiseren

Heeft u specifieke wensen voor uw tegelwerk? Dat is geen probleem als u Caan Installatie & Afbouw inschakelt als tegelzetter in Ermelo! Wij helpen u graag uw wensen te realiseren, zodat u de badkamer, toiletruimte of keuken van uw dromen krijgt. Hierbij kunnen we u ook uitstekend adviseren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van tegelwerk voor bijvoorbeeld badkamers of toiletruimtes.

Tegelzetter voor elke ruimte in Ermelo

Met ons als uw tegelzetter in Ermelo kunt u elke ruimte in huis laten omtoveren tot een prachtige omgeving met stijlvolle tegels. Van de keuken tot de badkamer en de toiletruimte, wij kunnen elke ruimte in uw huis van een prachtige tegelvloer of -wand voorzien. Uiteraard bepaalt u welke tegels u wilt. Keramische tegels, natuursteen tegels of een ander type tegel. Er zijn verschillende stijlen en patronen mogelijk. Wat u ook kiest, wij zorgen voor een strak resultaat.

Oplossing op maat

Of u nu een moderne, klassieke of eigentijdse uitstraling in huis wilt creëren, wij zorgen voor passend tegelwerk. Elke woning is anders. Dat geldt ook voor het tegelwerk. Daarom leveren wij enkel maatwerk. Er wordt altijd aandachtig naar uw wensen geluisterd en een oplossing op maat geboden. Zo weet u zeker dat het tegelwerk dat wij leveren past bij wat u wilt.

Aandacht voor detail

Tegels leggen is niet iets dat u zomaar even doet. Het vraagt de nodige nauwkeurigheid om een strak resultaat te leveren. Wij zijn toegewijd aan vakmanschap en precisie. Hierdoor zorgen we altijd voor een professionele uitvoering en een perfecte afwerking. Wat ons als tegelzetter in Ermelo onderscheidt, is onze aandacht voor detail. Bovendien worden alleen de beste materialen gebruikt voor het leggen van een tegelvloer of -wand om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Een strak resultaat is gegarandeerd!

Voor grote en kleine projecten inzetbaar

Of u nu een tegelzetter in Ermelo nodig heeft voor een groot of klein project, bij ons kunt u terecht. We hebben jarenlange ervaring als tegelzetter en hebben al talloze projecten in de regio met succes afgerond. Grote en kleine projecten. We beschikken over de nodige kennis en expertise om elk project, ook dat van u, tot een goed einde te brengen. Terwijl we streven naar perfectie in elk detail, leveren we altijd hoogwaardig tegelwerk af!

Tegelzetter nodig in Ermelo? Bel Caan Installatie & Afbouw

Wilt u uw tegels door onze tegelzetter in Ermelo laten leggen? Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, toiletruimte of keuken, Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar! Bel naar tel:0341 428 444. U kunt ook een e-mail sturen naar info@caaninstallatie.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

Contact