Laat uw renovatie uitvoeren door Caan installatie & afbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Tegelzetter Horst

Tegelzetter voor al uw tegelwerk in Horst

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Horst? Omdat u uw badkamer, toiletruimte of keuken van een prachtige tegelvloer of tegelwand wilt voorzien? Zowel voor het leggen van vloertegels als het plaatsen van wandtegels kunt u terecht bij Caan Installatie & Afbouw! Wij zorgen ervoor dat uw tegels tot in de perfectie worden aangebracht, welke tegels u ook kiest. Zo leggen we zelfs tegels in de grootste afmetingen, namelijk tot en met 1.20 bij 2.60 meter, waar speciale apparatuur voor nodig is. Met ons als uw tegelzetter in Horst bent u verzekerd van een strakke tegelvloer of -wand waar u nog lang van geniet.

Kies natuurlijk voor Caan Installatie & Afbouw

Bouwprojecten vragen om meerdere vakspecialisten. Zo is er voor een aanbouw, verbouwing of renovatie vaak een installateur, loodgieter, elektricien, stukadoor en tegelzetter nodig. Wij regelen alles voor uw project. En zorgen ervoor dat alle vakmensen op het juiste moment hun werk doen, zodat alles keurig voor elkaar komt. U heeft zelf dus nergens meer omkijken naar. Wij zorgen voor het stuc- en schilderwerk, de elektra, de cv- installatie en de sanitair installatie. En natuurlijk ook voor een ervaren tegelzetter in Horst. Kies voor Caan Installatie & Afbouw en u profiteert altijd van de volgende voordelen:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

De beste tegelzetters

De beste tegelzetters? Die vindt u uiteraard bij Caan Installatie & Afbouw. Als u een tegelzetter in Horst nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over echte vakspecialisten die alle soorten tegelwerk zeer nauwkeurig uitvoeren. Met of zonder voeg. De afmetingen en dikte van de tegels en het legpatroon maken niet uit. Doordat we de kneepjes van het vak kennen, leggen we altijd een perfecte tegelvloer of -wand. Laat het leggen van uw vloertegels of wandtegels daarom over aan onze ervaren tegelzetters.

Mogelijkheden van een tegelzetter in Horst

Voor alle soorten tegelwerk is Caan Installatie & Afbouw de specialist die u zoekt. Als tegelzetter kunnen wij in Horst al uw wensen realiseren. Heeft u specifieke wensen voor uw tegelwerk? Weet dan dat dat voor ons geen probleem is! Wij zorgen ervoor dat u de badkamer of toiletruimte van uw dromen krijgt! Hierover kunnen we u ook uitstekend adviseren. Vraag gerust aan onze specialisten naar de mogelijkheden op het gebied van tegelwerk voor bijvoorbeeld badkamers en toiletruimtes.

Voor elke ruimte inzetbaar

Als ervaren tegelzetter helpen wij u in Horst graag bij het creëren van een prachtige ruimte met stijlvolle tegels. Of u nu uw badkamer, toiletruimte of keuken wilt laten betegelen, wij doen het graag voor u. Van keramische tegels tot natuursteen tegels. Wij betegelen elke vloer of wand met een prachtig strak resultaat. Uiteraard volledig volgens uw wensen.

Maatwerk verzekerd

Elk project is anders. Waar de één een klassieke uitstraling wil creëren, kiest de ander voor een meer moderne of juist eigentijdse uitstraling. Schakel ons in als tegelzetter in Horst en u bent verzekerd van maatwerk. Wij luisteren altijd aandachtig naar uw wensen om tot een oplossing op maat te komen. Zo zorgen we voor tegelwerk dat uitstekend bij u past en aan al uw wensen en eisen voldoet.

Hoe secuurder, hoe beter

Of u nu een tegelvloer of tegelwand wilt laten leggen, secuur tegelwerk is van essentieel belang voor een strak resultaat. Onze tegelzetters werken altijd nauwkeurig. Ze zijn toegewijd aan vakmanschap en precisie. Hierdoor bent u met ons als uw tegelzetter in Horst altijd verzekerd van een professionele uitvoering en een perfecte afwerking. Wat ons onderscheidt? Dat is onze aandacht voor detail. Wij leveren een prachtig resultaat, waar u nog lang van geniet. Dit doen we door te werken met de beste materialen om onze kwaliteit te waarborgen.

Geen project is ons te groot of te klein

Kies voor onze tegelzetter in Nunspeet en profiteer van jarenlange ervaring in het vak. We streven altijd naar perfectie in elk detail en dat ziet u terug in het eindresultaat. We voorzien u namelijk altijd van hoogwaardig tegelwerk. Het is dan ook niet voor niets dat wij al talloze projecten met succes hebben afgerond. Zowel grote als kleine projecten. Wij draaien onze hand nergens voor om! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust!

Tegelzetter in Horst nodig? Bel direct

Wilt u uw tegelwerk overlaten aan onze ervaren tegelzetter? In Horst staan wij voor u klaar! Of u nu uw badkamer, toiletruimte of keuken wilt laten betegelen, bel naar tel:0341 428 444. U kunt ook een e-mail sturen naar info@caaninstallatie.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u nog vragen voor ons heeft of wanneer u graag meer informatie wilt.

Contact