Laat uw renovatie uitvoeren door Caan installatie & afbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een renovatie aan uw woning kan uitvoeren? Dan bent u bij Caan installatie & afbouw helemaal op de juiste plek. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij in staat om diverse werkzaamheden voor een renovatie uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan het installeren van sanitair en verlichting en het uitvoeren van stucwerk. Wij zijn onder meer werkzaam als installatiebedrijf, elektricien en loodgieter. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Tegelzetter Nunspeet

Laat wand- en vloertegels leggen door een tegelzetter in Nunspeet

Wilt u een tegelwand of tegelvloer laten leggen in Nunspeet door een professionele tegelzetter? Met Caan Installatie & Afbouw weet u zeker dat uw wandtegels en vloertegels tot in de perfectie worden gelegd! Of u nu een tegelvloer of -wand wilt voor uw badkamer, toilet of keuken, wij zorgen voor een strak resultaat. U kunt diverse soorten tegels door ons laten leggen. Ook tegels in de grootste afmetingen (tot en met 1.20 bij 2.60 meter) waarvoor speciale apparatuur nodig is. Met ons als uw tegelzetter in Nunspeet worden al uw tegels perfect gelegd!

Waarom een tegelzetter in Nunspeet inschakelen van Caan Installatie & Afbouw?

Voor de meeste bouwprojecten heeft u meer vakspecialisten nodig dan alleen een tegelzetter in Nunspeet. Denk aan een installateur, loodgieter, elektricien en stukadoor. Caan Installatie & Afbouw zorgt ervoor dat alles voor uw bouwproject geregeld wordt. Van het stuc- en schilderwerk tot aan de elektro techniek en van cv-installatie tot aan sanitair installatie. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde vakspecialisten op het juiste moment hun werk doen. Hierdoor weet u zeker dat alles keurig voor elkaar komt en heeft u nergens meer omkijken naar. Daarbij profiteert u bij ons ook nog van de volgende voordelen:

  • Eén contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteit

Perfect gelegde tegelvloer of -wand

U vindt de beste tegelzetters bij Caan Installatie & Afbouw. Als u een tegelzetter in Nunspeet nodig heeft, bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze tegelzetters zijn echte vakspecialisten. Alle soorten tegelwerk voeren ze zeer nauwkeurig uit. En dat ongeacht de afmetingen en dikte van de tegels en het legpatroon. En zowel met als zonder voeg. We zijn bekend met de kneepjes van het vak en leveren hierdoor altijd een perfect gelegde tegelvloer of tegelwand. U kunt het leggen van uw tegels daarom met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij realiseren uw wensen

Wilt u de badkamer of toiletruimte van uw dromen laten realiseren? Dat is geen probleem voor onze specialisten! Met ons als uw tegelzetter in Nunspeet weet u zeker dat al uw wensen gerealiseerd worden. Daarbij kunt u ook rekenen op professioneel advies. We lichten graag de mogelijkheden die er zijn op het gebied van tegelwerk voor onder andere badkamers en toiletruimtes aan u toe. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen voor de tegelvloer of tegelwand van uw badkamer of toiletruimte.

Voor het betegelen van elke ruimte

Tegelwerk staat prachtig in diverse ruimtes. Denk aan de badkamer, de toiletruimte en de keuken. Wij toveren elke ruimte om tot een sfeervolle omgeving met de meest stijlvolle tegels. Hiervoor zijn diverse stijlen en patronen mogelijk. Kiest u voor keramische tegels? Of toch natuursteen tegels? Wij kunnen als tegelzetter in Nunspeet uw vloeren en wanden van de door u gewenste tegels voorzien. Uiteraard met een strak resultaat.

Kies voor maatwerk

Wat zijn uw wensen voor uw tegelvloer of -wand? Wij luisteren aandachtig naar u om zo tot een oplossing op maat te komen. Van het creëren van een klassiek interieur tot een modern of eigentijds interieur, wij zorgen ervoor dat het tegelwerk hierbij past. Het maatwerk dat wij leveren is wat ons de juiste tegelzetter voor uw woning in Nunspeet maakt.

Secuur tegelwerk

U wilt natuurlijk een prachtige tegelvloer of tegelwand in uw woning. Dat kan alleen als het tegelwerk zeer secuur wordt uitgevoerd. Hoe nauwkeuriger, hoe beter. Onze tegelzetters zijn toegewijd aan vakmanschap en precisie en zorgen altijd voor een strak resultaat. Wat ons van andere tegelzetters onderscheidt, is onze aandacht voor detail. Dit resulteert in een professionele uitvoering en een perfecte afwerking, waarbij uitsluitend met de beste materialen wordt gewerkt. Kies voor ons als uw tegelzetter in Nunspeet en u bent verzekerd van kwaliteit!

Geen project is ons te gek

Wij hebben jarenlange ervaring als tegelzetter. Ook in Nunspeet. We hebben hierdoor al talloze projecten in de regio van Nunspeet met succes mogen afronden. Zowel grote als kleine projecten. We hebben de benodigde kennis en expertise om elk project tot een goed einde te brengen. Uiteraard ook dat van u! We streven altijd naar perfectie en elk detail, om u van hoogwaardig tegelwerk te voorzien.

Neem direct contact op voor een tegelzetter in Nunspeet

Wilt u uw tegelvloer of -wand laten leggen door een tegelzetter in Nunspeet? Caan Installatie & Afbouw staat voor u klaar! Zowel voor het betegelen van een badkamer of toiletruimte als voor het betegelen van een keuken. Bel naar 0341 428 444 of stuur een e-mail naar info@caaninstallatie.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Laat het ons weten! Bel of mail ons ook dan gerust. We denken graag met u mee.

Contact