Tegelzetter / stukadoor

stukadoor

Tegelzetter / Stukadoor

Caan installatie & Afbouw is op zoek naar een tegelzetter / stukadoor.

Over ons:
Caan installatie & afbouw: uw totale project onder één dak. De slogan zegt het al, wij voorzien namelijk in vrijwel alles omtrent het uitvoeren van bouwprojecten. Van tegel en stucwerk, Elektra, CV installatie- en onderhoud, , tot complete renovaties en loodgietersklussen. Onze standplaats is Ermelo, maar we zijn werkzaam in het hele land.
Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste tegelzetter / stukadoor om ons team te komen versterken.

Over jou:
Ben jij in het bezit van een diploma mbo niveau 3. Ervaring is verreist, je bent leergierig, secuur en van nature een enthousiast persoon. Omdat wij een snelgroeiend bedrijf zijn, verwachten we van je dat je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. Ook al ben je net klaar met je opleiding en op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod :
Wij bieden je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je gedreven en een harde werker, dan is het mogelijk om meer verantwoordelijkheden te krijgen binnen het bedrijf. Caan installatie & afbouw hecht veel waarde aan kennis en kwaliteit van onze werknemers. Daarom krijg je ook regelmatig de kans om d.m.v. cursussen je technieken up to date te houden.

Solliciteren of meer informatie?
Voel jij je aangesproken door deze vacature? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie met CV naar administratie@caaninstallatie.nl  Vermeld als onderwerp graag de tekst: “Sollicitatie Tegelzetter / Stukadoor  [JOUW NAAM]”. 

Wij kijken uit naar je CV.


Direct Solliciteren
Wanneer u dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.