Installatiebedrijf Utrecht

Veelzijdige installateur. Zoekt u een loodgieter, tegelzetter, elektriciën of installatiebedrijf in Utrecht, omdat u uw woning of een deel van uw woning wilt renoveren of verbouwen? Dan kunt u hiervoor een installateur Caan installatie & afbouw inschakelen. Als flexibel bedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. U kunt hierbij onder meer denken aan het uitvoeren van stucwerk, een cv ketel plaatsen, het installeren van verlichting en sanitair en cv onderhoud. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en zijn werkzaam als loodgieter, installatiebedrijf en elektriciën.

Uw badkamer verbouwen zoals u dat wilt

Wilt u graag uw badkamer verbouwen, maar beschikt u niet over voldoende kennis om dit zelf te doen? Dan kunnen de vakmannen van Caan installatie & afbouw dit voor u doen. Zij realiseren een toiletruimte of badkamer die helemaal naar uw wensen is. Dit doen zij zeer snel en vakkundig. Binnen een aantal dagen kunt u dus al genieten van de badkamer of toiletruimte van uw dromen in Utrecht. Tijdens de verbouwing kunnen we o.a. tegelzetter en stukadoor werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

Veelzijdige elektriciën

Als veelzijdig bedrijf zijn wij ook werkzaam als elektriciën. Caan installatie & afbouw nabij Utrecht biedt u de uitkomst voor zowel kleine als grote werkzaamheden op het gebied van elektra. Wij kunnen onder meer uw groepenkast moderniseren, aparte groepen aanleggen en stroompunten of medianetwerken aanleggen. Verder bieden wij u ook besparende oplossingen op het gebied van elektra.

CV onderhoud in de regio Utrecht

Ook als u op zoek bent naar een erkende cv installateur in Utrecht zijn wij er voor u. Caan installatie & afbouw is een erkende installateur op het gebied van Remeha-ketels. Met ons cv onderhoud vinden wij al snel een passende cv ketel voor uw woning.

Deskundige loodgieter

Aangezien wij een veelzijdig en servicegericht bedrijf zijn, voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van water. U kunt ons dan ook inhuren als u een loodgieter nabij Utrecht zoekt. Onze deskundige vakmannen reparaties en compleet nieuwe systemen aanleggen die helemaal zijn afgestemd op uw woning.

Installatiebedrijf dichtbij Utrecht? Neem contact met ons op voor een afspraak

Een badkamer verbouwen? Andere installatie werkzaamheden aan uw woning in Utrecht? Neem dan gerust eens contact met een installateur van ons op. Wij komen snel eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Caan installatie & afbouw is bereikbaar via +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Caan installatie & afbouw is een flexibel bedrijf dat haar diensten als o.a. installateur, tegelzetter en loodgieter door heel het land aanbiedt. U kunt ons dan ook inhuren voor allerlei stukadoor werkzaamheden, een renovatie of verbouwing in Utrecht.

Contact