Wij werken snel, goed en efficiënt

Wilt u een badkamer laten verbouwen in Putten? Daar komt heel wat bij kijken: elektriciteit, het plaatsen van sanitair en leidingwerk, sloopwerk, stucwerk en ook nog betegelen. Dat zijn heel wat verschillende werklieden om mee te communiceren. Bij Caan installatie & afbouw doen we dat anders. Wij hebben we al deze specialisten gewoon in dienst. Zo heeft u één aanspreekpunt! Wij regelen de verbouwing van uw badkamer van A tot Z met een strakke regie. Zo kunt u met een zo kort mogelijke doorlooptijd genieten van uw nieuwe badkamer.

Installatiebedrijf

Nadeel van verschillende bedrijven inhuren

Wanneer mensen hun badkamer laten verbouwen, zijn daar veel verschillende ambachtslieden voor nodig. Een tegelzetter, loodgieter, stukadoor, elektricien en ga zo maar door. Deze hebben allemaal hun eigen planning, waardoor het werk vaak slecht op elkaar aansluit. En ondertussen kunt u de badkamer niet gebruiken.

Een ander probleem is de communicatie tussen de verschillende bedrijven. Die laat nogal eens te wensen over, waardoor er dingen misgaan of afspraken worden niet nagekomen. Dan loopt opeens één van de werkzaamheden uit, waardoor het volgende bedrijf niet kan beginnen. Dat moet dan weer opnieuw worden ingepland en dat geldt dan ook voor het werk van alle werkzaamheden die daarna nog op de planning staan. Dit betekent vaak dat u als klant de dupe bent en de verbouwing veel langer duurt dan gepland.

Badkamer verbouwen | bij Caan in goede handen

Van een slechte planning of miscommunicatie zal u bij ons niet snel last hebben. Want wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Wij hebben alle specialisten namelijk gewoon in dienst. Dat zorgt voor een duidelijke regie en een strakke planning. We maken duidelijke afspraken over de verbouwing van uw badkamer. Vervolgens gaan wij aan de slag en kunt u achterover leunen.

Transparant kostenplaatje

Wanneer u ons uw badkamer laat verbouwen, is deze in goede handen. We maken samen goede afspraken over uw wensen en de uitvoering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Een overzichtelijke offerte zonder verborgen kosten
  • De badkamer die u wilt
  • Vakwerk
  • Een badkamer die op tijd af is
  • Deskundig advies

Bel voor een afspraak

Mogen wij ook uw Badkamer verbouwen in Putten? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken: wij voorzien u van deskundig advies en een transparante offerte. Contact opnemen kan eenvoudig via het contactformulier op de website. Door een mail te sturen naar info@caaninstallatie.nl. Of door ons te bellen op +31 (0)341 428 444.

Contact