Particulier, uw totale project onder één dak.

Denkt u aan een renovatie of verbouwing, hierin denken wij graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor advies van de te realiserende wensen. Wij kijken met u naar de diverse mogelijkheden en indien van toepassing voor duurzame oplossingen van uw woning.
Bij het uitvoeren van een project kunnen/ zullen wij alles van A tot Z uitvoeren.
Mede door de korte lijnen, ervaring en kennis streven wij naar een kortere doorlooptijd van een project. Met als einddoel een ontzorgde en tevreden klant. Één aanspreekpunt, Kostenbesparing, Flexibiliteit, Strakke planning… Dit alles geeft een mooi resultaat.

Één aanspreekpunt

Dan weer contact met een partij A, dan met B en vervolgens komt C uw project uitvoeren, zonder goed de afspraken te kennen. Een vervelende situatie die bij ons niet voor komt. U heeft namelijk altijd één aanspreekpunt voor uw totaal renovatie, wel zo helder.

Kostenbesparing

Een opgeleverd project voor een mooie prijs, zonder afbreuk te doen aan de luxe en kwaliteit, dat is waar Caan installatie & afbouw voor staat.

Flexibiliteit

Samen zoeken naar de beste oplossingen en mogelijkheden voor uw project. U heeft een bepaald beeld bij hoe uw ideale badkamer, keuken, woonkamer of een ander gedeelte eruit moet zien. Wilt u toch nog een extra stopcontact, of dat muurtje toch ergens anders? Geen probleem! Wij zijn flexibel als u dat van ons verlangt.

Strakke planning

Niet eindeloos wachten tot een project is afgerond, maar snel kunnen genieten van de veranderingen die u zo graag wilt zien. Dat is wat wij beloven bij elk project. Van kleine klussen tot enorme projecten, wij hanteren een strakke planning zonder kwaliteitsverlies.

Wij werken regelmatig samen met andere installateurs en afbouw bedrijven. Tevens verlenen wij onze diensten als installateur aan overkoepelende bedrijven en organisaties. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.