Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Caan installatie & afbouw wordt regelmatig ingehuurd door diverse installatie- en/of afbouwbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partij voor diverse werkzaamheden. In overleg is het mogelijk om voor diverse werkzaamheden ingehuurd te worden door u als bedrijf.

Onze werkzaamheden

Qua werkzaamheden bieden wij hetzelfde als voor particulieren, deze kunt u vinden op de pagina Producten & Diensten. U kunt ons o.a. inschakelen als installateur, stukadoor of tegelzetter. Hierbij streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze werkzaamheden, evenals een goede samenwerking met heldere communicatie. Wij bieden eenzelfde flexibele houding die wij ook naar particulieren uitstralen.

Contact

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u de diverse mogelijkheden bespreken tot een samenwerking op het gebied van installatie en/of afbouw, neem dan contact met ons op.

Contact

Wij werken regelmatig samen met andere installateurs en afbouw bedrijven. Tevens verlenen wij onze diensten als installateur aan overkoepelende bedrijven en organisaties. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.