Zonnepanelen ’t Harde

Kies voor duurzame energie. Caan Installatie & Afbouw is uw adres voor zonne-energie toepassingen in ‘t Harde. Zowel bedrijven als particulieren kunnen zonnepanelen kopen bij ons. Naast panelen bieden we ook zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler aan. Zonne-energie is een zeer duurzame en onuitputtelijke bron van energie. In ’t Harde en omgeving worden zonnepanelen steeds gebruikelijker, mede doordat de mogelijkheden steeds breder worden.

Zonnepanelen kopen, de juiste keuze voor u in ‘t Harde?

Woont u in ’t Harde en overweegt u over te stappen op zonne-energie? Energie waarvan u zeker weet dat deze schoon en duurzaam tot stand is gekomen? Wij bij Caan Installatie juichen dit toe. Door onze ruime ervaring en actuele productkennis kunnen wij u goed bijstaan in het maken van de juiste keuze voor uw zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen bij u in ’t Harde?

Voordat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken willen wij u graag op deze volgende aandachtspunten wijzen. Hierdoor weet u waar u op moet letten wanneer u zonnepanelen op uw dak in ’t Harde wilt laten plaatsen.

  • Laat u zo goed mogelijk inlichten over de financiële kant van deze keuze voor duurzaamheid. Wellicht is een subsidie voor u ook aan de orde.
  • Er is geen bouwvergunning nodig bij het plaatsen van zonnepanelen mits er geen sprake is van een monumentaal pand of beschermd dorps- of stadsgezicht in ‘t Harde.
  • Een zonnepaneel kan het best worden geplaatst op de zuidwestelijke, zuidelijke en zuidoostelijke kant. Een hoek tussen 20 en 60 graden levert het hoogste rendement. Let erop dat uw dak hiervoor geschikt is.
  • Voor een gemiddeld huishouden van 4 personen is een collector met een opslagvat van 100-150 liter voldoende. Dit komt overeen met een collector van 3 tot 4 vierkante meter op uw dak.

Wij hopen dat wij u hiermee een stap in de juiste richting laten zetten. Zo kunt u beslissen of zonnepanelen voor u in ’t Harde een goede oplossing kunnen zijn. Misschien bent u juist op zoek naar een zonneboiler voor het verwarmen van water. Caan Installatie zal u zo goed mogelijk adviseren over zonnepanelen in ‘t Harde.

Meer informatie nodig over een zonneboiler of -panelen?

Wilt u graag zonnepanelen kopen maar eerst meer informatie ontvangen over de werking of de kosten? Neem dan contact met ons op. Naast meer informatie kunnen wij u ook advies geven over de juiste keuze in uw situatie. Mogelijk levert het plaatsen van zonnepanelen bij u in ‘t Harde te weinig rendement op en ook in dat geval wilt u daarvan op de hoogte zijn. Belt u vandaag eens naar onze medewerkers op 0341-428444 en laat uzelf informeren over de mogelijkheden van zonnepanelen in ‘t Harde.

Contact