Zonnepanelen Uddel

Milieuvriendelijke energie. Wilt u graag bijdragen aan behoud van een gezond milieu? Dan kunnen wij zonnepanelen plaatsen op uw woning of bedrijf in Uddel. Bij Caan Installatie hebben we veel kennis in de mogelijkheden waarmee u duurzame en schone energie kunt opwekken, met behulp van de zon. Door middel van zonnepanelen of een zonneboiler die we bij u in Uddel kunnen plaatsen. Ondanks het feit dat in Nederland niet elke dag de zon schijnt, kan zonne-energie toch heel rendabel zijn.

Zonnepanelen of een zonneboiler?

Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u op de lange termijn kosten besparen op uw energierekening. Daar komt ook nog bij dat u zeker weet dat uw energie groen is. Veel duurzamer en schoner is bijna niet mogelijk. Duurzaam energie opwekken is voor steeds meer mensen in Uddel iets waar ze rekening mee willen houden. Daar helpen we graag een handje bij. Zo kunt u bij ons niet alleen zonnepanelen kopen maar ook een zonneboiler door ons laten plaatsen. Door middel van een zonnecollector wordt zonlicht omgezet in warmte waarmee water verwarmd kan worden. Een zonneboiler verwarmd zo wel 50 tot 70% van het water dat u in uw huis in Uddel gebruikt.

Duurzame energie bij u in Uddel

Ook in Uddel is het een steeds vaker gezien beeld op de daken: zonnepanelen. Niet zo gek, omdat u de investering binnen enkele jaren terugverdiend. Milieuvervuiling en de oplossingen ertegen worden steeds belangrijker. Ook fossiele brandstoffen zijn slecht voor het milieu. Wanneer u voor een zonneboiler of zonnepanelen kiest kunt u het milieu een handje helpen. De voordelen van zonnepanelen hebben wij voor uw gemak opgesomd:

  • Langdurig duurzaam
  • Zeer schone vorm van energie opwekking, er komen geen vervuilende stoffen vrij
  • Betaalbaar voor de gemiddelde bewoner van Uddel
  • Geen bouwvergunning nodig tenzij er sprake is van een monumentaal pand of een beschermd dorpsgezicht in Uddel.
  • Kostenbesparend op de lange termijn, binnen 5 tot 10 jaar uw investering terugverdiend.

Vrijblijvende offerte of meer informatie over onze zonnepanelen?

Bent u overtuigd van de voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf of woning in Uddel? Of wilt u graag meer informatie? Bij Caan Installatie weten wij voor welke keuzes u komt te staan. Wij zijn op de hoogte van de actuele productmogelijkheden en willen die kennis graag met u delen. Doe ook uw voordeel met onze kennis en ervaring. Mail naar info@caaninstallatie.nl of bel naar 0341-428444. Onze medewerkers zullen u graag voorzien van advies op maat. U kunt ook alvast een offerte op laten stellen. Zo weet u van tevoren met welke kosten u te maken krijgt. Kiest u ook voor zonnepanelen bij u in Uddel?

Contact